Regio Drechtsteden van start

Acht koplopers maken werk van een regio Drechtsteden zonder afval, zonder uitval. De Drechtsteden is – na Rotterdam en Amsterdam – de derde regio in Nederland die van start is gegaan met Cirkelstad. Met Cirkelstad Drechtsteden vormen deelnemers een regionaal én landelijk platform om doorbraken in de bouw – zowel gebouwen als de gebouwde omgeving – te realiseren.

lancering-cirkelstad-drechtsteden1

Van circulaire wegen, tijdelijke natuur tot aan een tweedehands bouwmarkt…

Cirkelstad Drechtsteden start met 8 koplopers; De Drechtsteden, Krijgsman Bouw, Dura Vermeer, Buurman, Woonbron, Van der Tol, Cirkellab en Ingenieursbureau Drechtsteden. Deze partijen gaan concreet aan de slag met circulaire en inclusieve projecten in de Drechtsteden. Zoals Buurman, een tweedehandsbouwmarkt en werkplaats die oude materialen weer een nieuw leven inblaast en Van der Tol, een hoveniersbedrijf, die tijdelijke natuur aanlegt op braakliggende terreinen. “De Drechtsteden maken zich hierbij hard om zoveel mogelijk ‘bouwtalenten’ in te zetten”, aldus wethouder Bert van de Burgt (arbeidsmarkt & onderwijs).

Ook enthousiast? Sluit je aan!

Ook geïnteresseerd om te ‘bouwen’ aan een Drechtsteden zonder afval, zonder uitval als projectontwikkelaar, bouw-, sloop-, vastgoed-, GWW bedrijf, architecten-, ingenieursbureau, gemeente of woningcorporatie? Meer informatie via 06-28446512 of .

< Bouwpartners sluiten Green Deal Cirkelstad Drechtsteden | Derde landelijke Cirkelstad dag >