28 mei: Cirkelstad Groningen kick-off

Op 28 mei wordt Cirkelstad Groningen online afgetrapt! Geïnteresseerden uit de provincie Groningen worden in 45 minuten meegenomen in de wereld van Cirkelstad.

Het Volkslied van Groningen, het Grönnens Laid, start met de zinnen:

“Van Laauwerzee tot Dollart tou
van Drìnthe tot aan t Wad”

Cirkelstad Groningen richt zich op alle organisaties van Stad èn Ommeland omdat deze altijd met elkaar in verbinding zijn geweest en niet zonder elkaar kunnen. Zo kunnen we een volwaardige Cirkelstad Regio op zetten.

Niet alleen de Community of Practice wordt toegelicht door de spinners Marcel Niemeijer en Marleen van der Ziel, maar ook meteen het programma “samen versnellen” wordt gepresenteerd door Rutger Buch.

Spinners Marleen en Marcel kenmerken zich door het organiseren van interactieve bijeenkomsten waarbij vooral mensen worden uitgedaagd om zelf aan de slag te gaan. Daarom is de afsluiter van deze bijeenkomst een interactieve vragenronde over kansen in de regio.

Zo’n aftrap midden in de Covid-19 crisis is natuurlijk heel bijzonder. Erg mooi dat de geïnteresseerden niet bij de pakken neer zitten maar aan de slag gaan met de digitale middelen die we tot onze beschikking hebben. Na de kick-off is het mogelijk om ideeën voor de eerste community of practice met de spinners te te delen. Er is al een “Noordelijke innovatie datingshow” voorgesteld…

Nieuwsgierig naar de spinners? Kijk dan eens naar de aftermovie van het Seminar Circulair Gezwam dat door hen verzorgd werd:

Programma 28 mei: 

Het event is gratis, we vragen je alleen om tijd te investeren en om actief deel te nemen. We nemen je in 45 minuten mee in de wereld van Cirkelstad en de kansen die het biedt om hierbij aan te sluiten. Het programma start om 10.30 uur online via Zoom.

  • Introductie Cirkelstad Groningen: Marcel Niemeijer en Marleen van der Ziel
  • Samen versnellen, het audit programma: Rutger Buch
  • Kansen in de regio

Aanmelden kan via:

Aanmelden online bijeenkomst

Marcel Niemeijer

Spinner in Groningen

06 4012 75 00

Marleen van der Ziel

Spinner in Groningen

06 1267 73 52

Photo by Robin Hiltl on Unsplash

< Dé toekomstige bouwplaats volgens bouwers en haar ketenpartners | Procesverbetering rode draad in Façades 2020 >