Over Cirkelstad Amsterdam

In Amsterdam zijn we twee jaar actief. Deze twee jaar hebben we gebruikt om een actieve community op te zetten en verschillende pilotprojecten op te pakken. Of het nou gaat over het gemeentelijke beleid, bouwprojecten of een lespakket voor leerlingen. Langzaam groeide de behoefte om ook gezamenlijk projecten op te pakken. Mede met het Bouwprogramma zorgen we voor begeleiding op projectniveau en ontwikkelen we aanvullende instrumenten.

 
 

Nieuws uit de regio

Alle berichten

 

Actief netwerk

Als partner van Cirkelstad Amsterdam maakt u actief deel uit van een groep van regionale koplopers. Partners zijn afkomstig uit alle geledingen van de bouw, zoals woningbouwcorporaties, afvalverwerkers, architecten, ondernemers, overheden, kennisinstellingen, vastgoedbeheerders, etc. Ook onderwijsinstellingen en vertegenwoordigers van ‘talenten uit de wijk’ zijn als partners vertegenwoordigd.

Wilt u zich aansluiten als partner in regio Amsterdam? Neem dan contact met ons op (zie onder). Of lees meer over college, partners en vrienden van Cirkelstad.

 
 

Contact regiospinner

Heeft u vragen of wilt u zich aansluiten bij Cirkelstad Amsterdam? Neem contact op met de regionale spinner.Wouter van Twillert, 06 1418 4471