Cirkelstadplein op Building Holland

Building Holland is een jaarlijkse driedaagse beurs in de RAI in Amsterdam, waar met de gehele bouwsector de nieuwste trends, concepten en strategieën gedeeld worden van dinsdag 17 tot en met donderdag 19 april 2018. Dit jaar worden 15.000 professionals verwacht (oa advies- en bouwmanagementbureau’s, architecten, vastgoed en projectontwikkelaars, aannemers, installateurs, gebouweigenaren, facilitair management).

Samen met Building Holland is het idee ontstaan om een ‘Cirkelstadplein’ te organiseren. Een landelijk trefpunt voor de circulaire en inclusieve bouwsector. Waar we samen met onze publieke en private partners gezamenlijk de stand van zaken in Nederland presenteren door naast het eigen plein ook de programmering te verzorgen op 1 van de podia op de beursvloer en in diverse subzalen. Van presentaties, tot masterclasses, trainingen of boekpresentaties. En last but not least, we combineren het op 18 april met de landelijke Cirkelstad dag en de Algemene Vergadering van onze coöperatie.

Meer informatie:

Corine Janssen
corine@cirkelstad.nl
06-2708 5581

 

Stand van zaken

De programmering richten we op de volgende resultaatgebieden:

  • Overzicht – In beeld brengen van alle (toonaangevende) projecten in Nederland.
  • Harmoniseren – Toewerken naar een eenduidige manier van werken.
  • Zichtbaarheid – Laten zien dat opdrachtgevers en opdrachtnemers het serieus nemen.
  • Handelingsperspectief – Inspireren én op weg helpen om tot actie te komen.
  • Innovatie – Laten zien wat er (ook) al kan en wat welke kant het op gaat.
  • Verbinden – Nieuwe partners ontmoeten en nieuwe thema’s verkennen.
 

Jouw rol

Wees er bij! Dat spreekt voor zich. Graag gaan we in gesprek met jou waar je als partner in kunt bijdragen. Dat kan inhoudelijk, operationeel of in financiële zin zijn om het geheel mogelijk te kunnen maken. Het belooft een mooi spektakel te worden voor beslissers en uitvoerders.

Neem voor meer informatie z.s.m. contact op met Corine Janssen, zij verzorgt het projectmanagement van onze deelname aan Building Holland.
Corine@cirkelstad.nl, 06-2708 5581.

Doe je mee?

 

 

De laatste ontwikkelingen over Cirkelstad op Building Holland verspreiden we onder andere tweewekelijks via de e-mail nieuwsbrief het Stadsblad. Meld je aan om op de hoogte te blijven.

 

Algemene Ledenvergadering

Alle partners zijn uitgenodigd op de Algemene Vergadering van de coöperatie. De vergadering vindt plaats op en tijdens Building Holland op 18 april. (Europalaan 2-22, Amsterdam).

Voorlopige agenda:

15.00 uur Opening en presentatie Raad van Toezicht
15.30 uur Presentatie programmalijnen & feedback partners
17.00 uur Afronding

Nadere detaillering van het programma volgt.