Cirkelstad Arnhem gaat van start: 23 januari eerste werkoverleg

Ook in Arnhem begint 2018 circulair goed: op 23 januari komen de partners bij elkaar voor het eerste werkoverleg van Cirkelstad Arnhem. Tijdens het genot van een lunch zal de aftrap gegeven worden: naast een informatief deel over de circulaire sloop van “Het Dorp”, maken de partners dit eerste werkoverleg kennis met elkaar en met de verschillende uitdagingen die zij ieder tegenkomen op het pad naar circulair en inclusief bouwen.

Afgelopen half jaar zijn verkennende gesprekken gevoerd met verschillende organisaties en ondernemingen die reeds stappen hebben gezet om circulair en inclusief te bouwen, of die dit graag willen gaan doen, maar nog niet goed weten hoe dit aan te pakken. Dit zijn zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers in de bouw. Hieruit is nu een groep ontstaan van zo’n zeven partijen, waarmee we gaan aftrappen. De aftrap vindt plaats op het IPKW terrein in Arnhem.

Wilt u weten of deelname aan Cirkelstad Arnhem u kan helpen stappen zetten naar circulair bouwen, of bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan Cirkelstad Arnhem, dan komt Karlijn Bakker, spinner Cirkelstad Arnhem , telefoon 06-27085508, graag met u in contact.

< Circl Interiors | Circulaire renovatie Oudenoord 6, Utrecht >