Cirkelstad Alkmaar

Sinds 2021 is Cirkelstad Alkmaar actief. In regio Alkmaar heerst een echte doeners-mentaliteit. Hier zoeken we de samenwerking op, om met elkaar circulaire projecten te realiseren, kennis te ontwikkelen, te delen en te borgen. Het doel? Opschaling en versnelling van de circulaire economie.

Jaarlijks komen we op diverse momenten bij elkaar om te werken aan individuele casussen en gezamenlijke belangen op het gebied van circulariteit. Samen met de gemeente Alkmaar en de andere aangesloten partijen pakken we projecten op met onderwerpen als circulair ontwikkelen, slopen, bouwen en onderhoud. Alkmaar is een voorbeeldstad in Europees project POCITYF; ook hier zoeken we de samenwerking op zodat circulariteit kan worden geïntegreerd.

Contact

Heb je vragen of wil je je aansluiten bij Cirkelstad Alkmaar? Neem contact op met Merel Stolker.

Merel Stolker

Spinner Cirkelstad Alkmaar


06 1790 04 48

Nieuws uit de regio

Partners in Alkmaar

Als partner van Cirkelstad Alkmaar maak je actief deel uit van een groep van regionale koplopers. Partners zijn afkomstig uit alle geledingen van de bouw, zoals woningbouwcorporaties, afvalverwerkers, architecten, ondernemers, overheden, kennisinstellingen en vastgoedbeheerders. Ook onderwijsinstellingen en vertegenwoordigers van ‘talenten uit de wijk’ zijn als partners vertegenwoordigd.

Hieronder zie je de partners die zijn aangesloten in Alkmaar. Benieuwd wie meedoen in andere Cirkelsteden? Lees dan meer over college, partners en vrienden van Cirkelstad.