Cirkelstad Deventer

Cirkelstad Deventer is in augustus 2020 gestart. De gemeente Deventer is ambitieus op het gebied van circulariteit. Zij wil namelijk bestaande en toekomstige gebiedsontwikkeling circulair uitvragen, ontwerpen en bouwen. Om stappen te maken naar deze ambitie, doen we samen met de gemeente verschillende pilotprojecten voor gebiedsontwikkeling en woningbouw. 


Contact regiospinner

Heb je vragen of wil je aansluiten als partner bij Cirkelstad Deventer? Neem contact op met Eric Kouters, van VersnellingNL en spinner in Deventer. Samen met Carmen Oude Wesselink wordt Deventer circulair op de kaart gezet! Kijk voor meer informatie ook op VersnellingNL.

Eric Kouters

Spinner Deventer

 06 3022 7685   

Carmen Oude Wesselink

Spinner Deventer

 06  4045 8019       


Meer uit Cirkelstad Deventer

Partners in Deventer

Als partner van Cirkelstad Deventer maak je actief deel uit van een groep van regionale koplopers. We richten in Deventer een Community of Practice in, bestaande uit allerlei actoren in de bouwkolom van bouw, infra en facilitymanagement. Hiermee organiseren we een werkatelier waar o.a. bouwers, slopers, afvalverwerkers, woningcorporaties, architecten, projectontwikkelaars, innovatieve startups, bouwtoeleveranciers, stedenbouwers, overheden en kennisinstellingen samenwerken aan het realiseren van circulaire projecten. Alle partners van Cirkelstad Deventer hebben toegang tot de netwerken en de kennis van alle landelijke Cirkelsteden. 

Hieronder zie je de partners die zijn aangesloten in Deventer. Benieuwd wie al meedoen in heel Nederland? Lees meer over college, partners en vrienden van Cirkelstad.