Cirkelstad Drechtsteden

Cirkelstad Drechtsteden is op zowel de circulaire als inclusieve visie en aanpak gericht om zo met elkaar in een open, innovatieve samenwerking projecten te realiseren, daar kennis te ontwikkelen, te delen en te borgen. Met als doel opschaling en versnelling. Diverse keren per jaar komen we bij elkaar om te werken aan individuele casussen en gezamenlijke belangen zoals aanbesteden, materialenhub, urban mining, service model, onderwijs en materialenpaspoort. Voor de programmering werken we samen met de andere Cirkelsteden in Zuid-Holland, zodat we nog meer kennis, inspiratie en netwerk te bieden hebben. Van gebiedsontwikkeling, infra, vastgoed, wonen tot aan interieur. Met een brede, stevige en diverse vertegenwoordiging en partijen die hét verschil willen maken. Logischerwijs zoeken we elkaar dan ook tussentijds op om verdere stappen te zetten in het hier en nu vanuit de praktijk!  

Contact

Heb je vragen of wil je aansluiten als partner bij Cirkelstad Drechtsteden? Neem contact op met Thirza, spinner in Drechtsteden. In Drechtsteden wordt vier keer per jaar een Community of Practice georganiseerd, neem gerust contact op met de spinner om een keer mee te kijken. Het overzicht van de data vind je hier.

Thirza Monster

Spinner in Drechtsteden

06 284 465 12

Nieuws uit Cirkelstad Drechtsteden

Partners in Drechtsteden

Als partner van Cirkelstad Drechtsteden maakt u actief deel uit van een groep van regionale koplopers. Partners zijn afkomstig uit uiteenlopende geledingen van de bouw. Deze partijen werken concreet aan circulaire en inclusieve projecten. Van circulaire wegen, tijdelijke natuur, circulaire sloop, ‘Bouwtalent’ tot aan hergebruik van baggerslib.

Hieronder zie je de partners die zijn aangesloten in Drechtsteden. Benieuwd wie al meedoen in andere Cirkelsteden? Lees dan meer over college, partners en vrienden van Cirkelstad.

Partners in de regio: