Cirkelstad Eindhoven

In de regio Eindhoven werken we aan een regionale circulaire strategie van opdrachtgeverschap, in samenwerking met de markt en aan de hand van ‘Het Nieuwe Normaal’. Cirkelstad Eindhoven is een platform voor iedere organisatie die zich wil informeren op het gebied van circulair bouwen, zonder afval en zonder uitval. Producenten, adviseurs, ontwikkelaars, opdrachtgevers, bouwers, partners en concurrenten: samen maken we de cirkel rond!

Samen gaan we aan de slag om de problemen waar we tegenaan lopen te bespreken en te elkaar verbinden met lokale of nationale organisaties die hierin kunnen helpen. De kwesties zijn enorm uiteenlopend: van wetgevingsproblemen tot praktische, procesmatige en financiële problemen.

Eindhoven is sinds 2020 actief als Cirkelstad. Momenteel is er een nauwe samenwerking met de gemeente Eindhoven. We werken aan regionale circulaire opdrachtgeverschap aan de hand van Het Nieuwe Normaal, waarbij we deze tool gaan hanteren om gezamenlijk met de regionale opdrachtgevers in samenwerking met de markt, circulariteit eenduidig in de markt te zetten. Hoe dat er precies uit gaan zien weten we nog niet, maar één ding is zeker: Eindhoven heeft de kennis, kunde, energie en wil om hierin circulariteit de nieuwe standaard te maken!

Contact

Heb je vragen of wil je je aansluiten als partner bij Cirkelstad Eindhoven? Neem contact op met Jeroen Adriaansen.

Jeroen Adriaansen

Spinner Cirkelstad Eindhoven


06 831 662 44

Nieuws uit de regio

Partners in Eindhoven

Als partner van Cirkelstad Eindhoven maak je actief deel uit van een groep van regionale koplopers. Partners zijn afkomstig uit alle geledingen van de bouw, zoals woningbouwcorporaties, afvalverwerkers, architecten, ondernemers, overheden, kennisinstellingen en vastgoedbeheerders. Ook onderwijsinstellingen en vertegenwoordigers van ‘talenten uit de wijk’ zijn als partners vertegenwoordigd.

Hieronder zie je de partners die zijn aangesloten in Eindhoven. Benieuwd wie meedoen in andere Cirkelsteden? Lees dan meer over college, partners en vrienden van Cirkelstad.