Cirkelstad Eindhoven

In de regio Eindhoven werken we aan een regionale circulaire strategie van opdrachtgeverschap, in samenwerking met de markt en aan de hand van ‘Het Nieuwe Normaal’. Cirkelstad Eindhoven is een platform voor iedere organisatie die zich wil informeren op het gebied van circulair bouwen, zonder afval en zonder uitval. Producenten, adviseurs, ontwikkelaars, opdrachtgevers, bouwers, partners en concurrenten: samen maken we de cirkel rond!

Samen gaan we aan de slag om de problemen waar we tegenaan lopen te bespreken en te elkaar verbinden met lokale of nationale organisaties die hierin kunnen helpen. De kwesties zijn enorm uiteenlopend: van wetgevingsproblemen tot praktische, procesmatige en financiële problemen.

Eindhoven is sinds 2020 actief als Cirkelstad. Momenteel is er een nauwe samenwerking met de gemeente Eindhoven. We werken aan regionale circulaire opdrachtgeverschap aan de hand van Het Nieuwe Normaal, waarbij we deze tool gaan hanteren om gezamenlijk met de regionale opdrachtgevers in samenwerking met de markt, circulariteit eenduidig in de markt te zetten. Hoe dat er precies uit gaan zien weten we nog niet, maar één ding weten we wel: Eindhoven heeft de kennis, kunde, energie en wil om hierin circulariteit de nieuwe standaard te maken!

Contact

Heb je vragen of wil je aansluiten als partner bij Cirkelstad Eindhoven? Neem contact op met Jeroen, spinner in Eindhoven.

Jeroen Adriaansen

Spinner in Eindhoven

06 831 662 44

Nieuws uit de regio

Partners in Eindhoven

Als partner van Cirkelstad Eindhoven maakt u actief deel uit van een groep van regionale koplopers. Partners kunnen afkomstig zijn uit alle geledingen van de bouw, zoals woningbouwcorporaties, afvalverwerkers, architecten, ondernemers, overheden, kennisinstellingen, vastgoedbeheerders, etc. Ook onderwijsinstellingen en vertegenwoordigers van ‘talenten uit de wijk’ zijn als partners vertegenwoordigd.

Benieuwd wie al meedoen in heel Nederland? Lees dan meer over college, partners en vrienden van Cirkelstad.