Cirkelstad Haarlem Kennemerland

Word ook partner van Cirkelstad Haarlem Kennemerland! Samen met Cirkelstad-partners werk je aan kansen in je bedrijfsvoering, productontwikkeling en marktontwikkeling waarmee je het verschil kunt maken voor de toekomst.

De partners zijn het kloppend hart van Cirkelstad. Door samen kennis, ervaring, netwerk en tools te delen boek je succes en komen we samen tot een circulaire samenleving, zonder afval en zonder uitval.

Contact

Heb je vragen of wil je je aansluiten als partner bij Cirkelstad Haarlem Kennemerland? Neem contact op met Brigitte Kool.

Brigitte Kool

Spinner Cirkelstad Haarlem Kennemerland, Cirkelstad Sociaal


06 124 021 74

Nieuws uit Cirkelstad Haarlem Kennemerland

Partners van Cirkelstad Haarlem Kennemerland

Als partner van Cirkelstad Haarlem Kennemerland maak je actief deel uit van een groep van regionale koplopers. Partners zijn afkomstig uit alle geledingen van de bouw, zoals woningbouwcorporaties, afvalverwerkers, architecten, ondernemers, overheden, kennisinstellingen en vastgoedbeheerders. Ook onderwijsinstellingen en vertegenwoordigers van ‘talenten uit de wijk’ zijn als partners vertegenwoordigd.

Hieronder zie je de partners die zijn aangesloten in Haarlem Kennemerland. Benieuwd wie meedoen in andere Cirkelsteden? Lees dan meer over college, partners en vrienden van Cirkelstad.

Partners in de regio: