Cirkelstad Haarlem Kennemerland

Word ook partner van Cirkelstad Haarlem Kennemerland! Samen met Cirkelstad-partners werkt u aan kansen in uw bedrijfsvoering, productontwikkeling en marktontwikkeling waarmee u het verschil kunt maken naar de toekomst toe.

De partners zijn het kloppende hart van Cirkelstad. Door met de partners van Cirkelstad kennis, ervaring, netwerk en tools te delen kunt u successen boeken en kunnen we samen tot een circulaire samenleving komen zonder afval en zonder uitval.

Actief netwerk

Als partner van Cirkelstad Haarlem Kennemerland maakt u actief deel uit van een groep van regionale koplopers. Partners zijn afkomstig uit alle geledingen van de bouw, zoals woningbouwcorporaties, afvalverwerkers, architecten, ondernemers, overheden, kennisinstellingen, vastgoedbeheerders, etc. Ook onderwijsinstellingen en vertegenwoordigers van ‘talenten uit de wijk’ zijn als partners vertegenwoordigd.

Hieronder zie je de partners die zijn aangesloten in deze Cirkelstad. Benieuwd wie al meedoen in andere Cirkelsteden? Lees dan meer over college, partners en vrienden van Cirkelstad.

Partners in Haarlem Kennemerland

Contact

Heb je vragen of wil je aansluiten als partner bij Cirkelstad Haarlem Kennemerland? Neem contact op met Brigitte, Juan of Liesbet, spinners in Haarlem Kennemerland.

Brigitte Kool

Spinner Haarlem Kennemerland

06 1240 2174

Juan Nibbelink

Spinner Haarlem Kennemerland

06 2255 7687‬

Liesbet Hanekroot

Spinner Haarlem Kennemerland

06 2417 3226

Meer uit Cirkelstad Haarlem Kennemerland

Ultiem Circulair BouwLab project in Haarlem

In Haarlem realiseert BouwLab R&Do samen met Groothuis Bouwgroep, RGS, BeterBusiness, Dura Vermeer Civiel, advies- en ingenieursbureau Lievense en gemeente Haarlem een 100% circulair,…