Cirkelstad Haarlem Kennemerland

Word ook partner van Cirkelstad Haarlem Kennemerland! Samen met Cirkelstad-partners werkt u aan kansen in uw bedrijfsvoering, productontwikkeling en marktontwikkeling waarmee u het verschil kunt maken naar de toekomst toe.

De partners zijn het kloppende hart van Cirkelstad. Door met de partners van Cirkelstad kennis, ervaring, netwerk en tools te delen kunt u successen boeken en kunnen we samen tot een circulaire samenleving komen zonder afval en zonder uitval.

Contact

Heb je vragen of wil je aansluiten als partner bij Cirkelstad Haarlem Kennermerland? Neem contact op met Brigitte, de spinner in Haarlem Kennermerland. In Haarlem Kennermerland wordt vier keer per jaar een Community of Practice georganiseerd, neem gerust contact op om een keer mee te kijken. Het overzicht van de data vind je hier.

Brigitte Kool

Spinner in Haarlem Kennemerland

06 124 021 74

Nieuws uit Cirkelstad Haarlem Kennemerland

Partners van Cirkelstad Haarlem Kennemerland

Als partner van Cirkelstad Haarlem Kennemerland maakt u actief deel uit van een groep van regionale koplopers. Partners zijn afkomstig uit alle geledingen van de bouw, zoals woningbouwcorporaties, afvalverwerkers, architecten, ondernemers, overheden, kennisinstellingen, vastgoedbeheerders, etc. Ook onderwijsinstellingen en vertegenwoordigers van ‘talenten uit de wijk’ zijn als partners vertegenwoordigd.

Onderaan deze pagina zie je de partners die zijn aangesloten in deze Cirkelstad. Benieuwd wie al meedoen in andere Cirkelsteden? Lees dan meer over college, partners en vrienden van Cirkelstad.

Partners in de regio: