Cirkelstad Limburg

In Limburg werken we aan een regionale circulaire strategie van opdrachtgeverschap, in samenwerking met de markt en aan de hand van ‘Het Nieuwe Normaal’. Cirkelstad Limburg is een platform voor iedere organisatie die zich wil informeren op het gebied van circulair bouwen, zonder afval en zonder uitval. Producenten, adviseurs, ontwikkelaars, opdrachtgevers, bouwers, partners en concurrenten: samen maken we de cirkel rond.

Samen gaan we aan de slag om de problemen waar we tegenaan lopen te bespreken en te elkaar verbinden met lokale of nationale organisaties die hierin kunnen helpen. De kwesties zijn enorm uiteenlopend: van wetgevingsproblemen tot praktische, procesmatige en financiële problemen.

Contact

Heb je vragen of wil je je aansluiten als partner bij Cirkelstad Limburg? Neem contact op met Bas van de Westerlo.

Bas van de Westerlo

Spinner in Limburg

Nieuws uit Cirkelstad Limburg

Partners in Limburg

Als partner van Cirkelstad Limburg maak je actief deel uit van een groep van regionale koplopers. Partners zijn afkomstig uit alle geledingen van de bouw, zoals woningbouwcorporaties, afvalverwerkers, architecten, ondernemers, overheden, kennisinstellingen en vastgoedbeheerders. Ook onderwijsinstellingen en vertegenwoordigers van ‘talenten uit de wijk’ zijn als partners vertegenwoordigd.

Hieronder zie je de partners die zijn aangesloten in Limburg. Benieuwd wie meedoen in andere Cirkelsteden? Lees dan meer over college, partners en vrienden van Cirkelstad.