Cirkelstad Utrecht

Voor de regio Utrecht is er voor het eerst een ‘projectenkalender’ gemaakt om bewust het overzicht aan (bouw)projecten in de regio in beeld te krijgen. En hier gericht de verantwoordelijke partijen benaderen om hen te ondersteunen bij de uitvoering van de Utrechtse motie: ‘Wij bouwen circulair tenzij’. Opdrachtgevers en opdrachtnemers kunnen in het Bouwprogramma gericht vragen stellen en werken we aan gezamenlijke oplossingen.

Strategie projectenkalender (pdf)

Projectenkalenders

Actief netwerk

Als partner van Cirkelstad Utrecht maakt u actief deel uit van een groep van regionale koplopers. Partners zijn afkomstig uit alle geledingen van de bouw, zoals woningbouwcorporaties, afvalverwerkers, architecten, ondernemers, overheden, kennisinstellingen, vastgoedbeheerders, etc. Ook onderwijsinstellingen en vertegenwoordigers van ‘talenten uit de wijk’ zijn als partners vertegenwoordigd.

Hieronder zie je de partners die zijn aangesloten in deze Cirkelstad. Benieuwd wie al meedoen in andere Cirkelsteden? Lees dan meer over college, partners en vrienden van Cirkelstad.

Partners in Utrecht

Contact

Heb je vragen of wil je aansluiten als partner bij Cirkelstad Utrecht? Neem contact op met Wytze, spinner in Utrecht.

Wytze Kuijper

Spinner Amersfoort en Utrecht, Coördinatie programmering

06  2296 8568

Meer uit Cirkelstad Utrecht

Eén jaar later!

Memorabel woorden deze dagen gezien de start van COVID-19 in 2020. Ondanks alle beperkingen kijken…