Financieringsdesk

Wil jij met jouw onderneming groeien? En heb jij daar funding voor nodig? Cirkelstad wil samen met jou je ambitie waarmaken, door te doen waar jij in gelooft. Met behulp van onze ondersteuning en ons netwerk kun jij funding realiseren. Cirkelstad presenteert de Alternatieve Financieringsdesk

Nu direct contact opnemen

Voor wie is de financieringsdesk?

  • Start-ups, Scale-ups, MKB
  • Actief in de bouw, infra en facility management
  • Actief op verduurzaming en circulariteit

Wat doet de financieringsdesk?

Financieringsstrategie op maat

We geven feedback op je businessplan en we bepalen samen een visie op de financieringsstructuur en de waardering. Daarna gaan wij aan de slag met het aantrekken van financiering en/of het verkrijgen van subsidies. Op basis van maatwerk kunnen wij ook helpen met strategische sessies, het maken van een financieel model en het schrijven van een businessplan.

Aantrekken financiering

We koppelen je daarnaast aan financiers en investeerders uit ons netwerk. Banken, informals of venture capital. Dat bepalen we samen met jou. We helpen je met het opstellen van de termsheets, de waardering en kunnen zelfs ondersteunen aan tafel met de investeerder om zowel voor jou als voor de investeerder de juiste deal te sluiten.

Of samen met jou zetten we een crowdfunding campagne op. We assisteren je zowel bij de voorbereidingen als tijdens de campagne. Zo helpen we je met het uitkiezen van het meet geschikte platform, we denken mee met je strategie en we helpen je met het schrijven van de teksten. Tijdens de campagne coachen we je en helpen we met de marketing.

Verkrijgen van subsidies

Naast het aantrekken van financiering en crowdfunding, biedt Cirkelstad ondersteuning bij het verkrijgen van subsidie. Op regionaal, nationaal en internationaal niveau worden honderden subsidieregelingen aangeboden waarvan ondernemingen en andere organisaties gebruik kunnen maken. Een toenemend aantal hiervan is gericht op het stimuleren van duurzaamheid in het algemeen en circulariteit in het bijzonder. Cirkelstad kan u helpen bij het identificeren van geschikte regelingen voor uw innovatieve project, product of dienst. Bovendien kunnen we een subsidiestrategie voor u opstellen en de regie nemen in het aanvraagtraject.

Maatwerk

Naast het aantrekken van financiering, kunnen wij je ook op maat helpen. Zo kunnen we helpen met strategische sessies, het maken van een financieel model en het schrijven van een businessplan.

Contact

Laat hieronder jouw gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

Je kunt ook altijd even bellen om met onze experts jouw financieringsbehoefte te bespreken: 085 105 11 70.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.