Over Cirkelstad Den Haag

In Den Haag komen drie werklijnen bij elkaar. Naast de ‘gewone’ Community of Practice die Cirkelstad organiseert, investeert de provincie in een groots onderzoeksprogramma met als werktitel ‘Transitiecampus’. Diepgaand wetenschappelijk onderzoek ter ondersteuning van de praktijk. In de samenwerking tussen de universiteiten van Leiden, Delft en Rotterdam worden studenten vervolgens ingezet om kennis breder toegepast te krijgen.

 
 

Nieuws uit de regio

Alle berichten

 

Actief netwerk

Als partner van Cirkelstad Den Haag maakt u actief deel uit van een groep van regionale koplopers. Partners zijn afkomstig uit alle geledingen van de bouw, zoals woningbouwcorporaties, afvalverwerkers, architecten, ondernemers, overheden, kennisinstellingen, vastgoedbeheerders, etc. Ook onderwijsinstellingen en vertegenwoordigers van ‘talenten uit de wijk’ zijn als partners vertegenwoordigd.

Wilt u zich aansluiten als partner in regio Den Haag? Neem dan contact met ons op (zie onder). Of lees meer over college, partners en vrienden van Cirkelstad Nederland.

 
 

Contact regiospinner

Heeft u vragen of wilt u zich aansluiten bij Cirkelstad Den Haag? Neem contact op met de regionale spinner. Nico van Hoogdalem, 06 1522 9283