De Bouwplaats

Op de bouwplaats vind je alles om te ‘doen’. Zoals programma’s en projecten waarin wellicht ook jij een rol hebt, of zou willen hebben. Als je vragen hebt over de uitvoering, kan je hier je hulpvraag stellen. Of ontdek in de GroeneGids ervaren partijen die je kunnen helpen. En met de productcatalogus krijg je een overzicht van tal van circulaire producten waar je nu al mee aan de slag kunt. Dus, zullen we?

u003cstrongu003eOp de Bouwplaatsu003c/strongu003eu003cbru003eu003cbru003e

Programma’s en projecten

Cirkelstad neemt het initiatief tot (bouw)projecten en programma’s te komen om de kennis die we in de coöperatie hebben ook toegepast te krijgen. Zo maken we onze ambitie waar! Dit doen we natuurlijk voor en door onze partners. Sterker nog, partners kunnen ook zelf het initiatief nemen tot programmering en Cirkelstad vragen om te faciliteren. In het overzicht van projecten en programma’s vind je de actuele voortgang en download je verschillende producten. Ook staat er hoe je zelf mee kunt doen. Ben je geïnteresseerd? Dan weet je meteen wat je moet doen!

GroeneGids

De ervaringen van onze partners zetten we graag in de etalage. Wat was de opgave? Wat hebben ze geleerd? En wat waren de succesfactoren? Door die lessen te delen, kom jij ook verder. In de GroeneGids kies je eenvoudig de branche, rol en expertise.

Circulaire Productcatalogus

Er zijn inmiddels tal van circulaire producten voor de bouw. Van vastgoed en infra tot buitenruimte: je vindt ze in de Circulaire Productcatalogus. De producten worden op verschillende (circulaire) indicatoren beoordeeld, zodat je makkelijk de vergelijking kan maken met de huidige lineaire producten. Zo zijn we aanvullend op de Nationale Milieudatabase.