Over Cirkelstad Drechtsteden

Cirkelstad Drechtsteden is op zowel de circulaire als inclusieve visie en aanpak gericht om zo met elkaar in de praktijk in een open, innovatieve samenwerking projecten te realiseren, daar kennis te ontwikkelen, te delen en te borgen om op te kunnen schalen. Zesmaal per jaar komen we bij elkaar om te werken aan individuele casussen en gezamenlijke belangen zoals innovatief aanbesteden. We richten ons in eerste instantie op projecten uit de bouw: sloop, renovatie, onderhoud, herbestemming en nieuwbouw van zowel gebouwen als de gebouwde omgeving.

 
 

Nieuws uit de regio

Alle berichten

 

Actief netwerk

Als partner van Cirkelstad Drechtsteden maakt u actief deel uit van een groep van regionale koplopers. Partners zijn afkomstig uit uiteenlopende geledingen van de bouw; De Drechtsteden, Krijgsman Bouw, Dura Vermeer, Buurman, Woonbron, Van der Tol, Cirkellab en Ingenieursbureau Drechtsteden. Deze partijen werken concreet aan circulaire en inclusieve projecten. Van circulaire wegen, tijdelijke natuur, circulaire sloop, ‘Bouwtalent’ tot aan hergebruik baggerslib…

Wilt u zich aansluiten als partner in regio Drechtsteden? Neem dan contact met ons op (zie onder). Of lees meer over college, partners en vrienden van Cirkelstad Nederland.

 
 

Contact regiospinners