SAVE THE DATE: Evenement ‘Circulair bouwen’ op 8 maart bij Cirkelstad Rijk van Nijmegen

Nieuwsgierig wat circulair bouwen inhoudt? Wilt u weten hoe een gebouw of een weg circulair kan worden aanbesteed? Heeft u al stappen gezet richting circulaire bouw en zoekt u toepassingsmogelijkheden? Kom dan 8 maart naar het evenement ‘circulair bouwen’ van Cirkelstad Nijmegen.

Cirkelstad Rijk van Nijmegen maakt een vliegende start met de organisatie van een groot evenement voor opdrachtgevers én bouw- en bouwgerelateerde bedrijven uit Nijmegen en omstreken.

De MARN (de Milieusamenwerking en Afvalverwerking regio Nijmegen) heeft in november 2017 de toezegging gedaan om als eerste partner deel te nemen in Cirkelstad Rijk van Nijmegen. Samen met de MARN organiseert Cirkelstad op 8 maart 2018 een middagevent waarin opdrachtgevers en opdrachtnemers in de bouw (utiliteitsbouw, GWW en openbare ruimte) de eerste stappen kunnen zetten naar circulair en inclusief bouwen. Die middag zullen meerdere sprekers hun best practices delen, er zijn zes break-outsessies over onder andere aanbesteden, circulair bouwen en financieren en er worden speed dates gehouden, waarin wordt uitgewisseld welke vragen én welke oplossingen men heeft om circulair bouwen te versnellen. Bent u geïnteresseerd om deel te nemen, laat dit dan vast weten per email of telefoon aan Karlijn Bakker, spinner Cirkelstad Rijk van Nijmegen: karlijn@cirkelstad.nl, telefoon 06-27085508. De uitnodiging en het definitieve programma volgt in januari. Ook voor vragen over dit evenement, of over Cirkelstad Rijk van Nijmegen komt zij graag met u in contact.

< Cirkelstad Arnhem gaat van start: 23 januari eerste werkoverleg | Circulaire renovatie Oudenoord 6, Utrecht >