Inspiratie-audio-tour: Wat doe jij, wat kan ik doen?

Van maandag 6 t/m zondag 12 februari 2023 is de achtste Week van de Circulaire Economie. Tijdens deze week worden er bij verschillende hubs events georganiseerd.
Zo wordt er in Zwolle een Circulair-audio-tour georganiseerd en hier haakt Cirkelstad bij aan!

Deze inspiratietour krijgt als thema ‘wat doe jij, wat kan ik doen?’ Doel van deze tour is mensen inspireren mee te gaan in de verandering naar een circulaire economie. De doelgroep zijn mensen die geïnteresseerd zijn in circulaire economie in de breedste zin van het woord, particulieren, ondernemers, aannemers, van alles kan ertussen zitten.

Op de route wordt er langs verschillende duurzame circulaire projecten en circulaire kunst gewandeld. Middels audio worden de wandelaars geïnspireerd op het gebied van circulaire economie. Op één van de laatste punten van de wandeling, aan Grote Kerkplein, zal een onderdeel ‘circulair wonen en bouwen’ zijn.

Op maandag 6 februari, zaterdag 11 en zondag 12 februari is de inspiratie-audio-tour interactief en zal er langs de route bemensing aanwezig zijn. Op de overige dagen in die week kan de tour passief gewandeld worden.

Vorig jaar hebben ruim 800 mensen deze route bewandeld!

< Van een ‘gewone’ sloop-nieuwbouw naar een circulaire best practice | Meten van circulariteit in de installatiebranche… het kan! >