Festival van de Toekomst

Hoe maken we Zuid-Holland samen toekomstbestendig? Welke trends en ontwikkelingen zien we in de regio? En welke kennis en innovatie hebben we nodig om samen de maatschappelijke opgaven van morgen en overmorgen op te lossen? Deze vragen staan centraal op het Festival van de Toekomst op 13 september 2018 in de Fokker Terminal, Den Haag.

Op het Festival van de Toekomst word je geïnspireerd door vooraanstaande sprekers als Bruno Fabre (Mass Change Agent), Yuri van Geest (Singularity University), Talitha Muusse (Millennial Expert), Arash Aazami (Visionair ondernemer), Yousef Yousef (CEO LG Sonic en voorzitter Groene Groeiers), Rob van Tulder (Professor of International Business-Society Management, RSM, EUR) en Dominic Seldis (Jurylid Maestro en contrabassist Concertgebouworkest) en vele anderen. Op de Experience Floor maak je kennis met de meest recente Zuid-Hollandse innovaties. In de middag kun je aan de slag in meer dan 30 werksessies zoals ‘Circulair ondernemen’, ‘Smart shipping’ en ‘Gezond bouwen’. Ook kun je deze dag je netwerk verbreden; Toekomstmakers waarmee je krachten kunt bundelen!

Het Festival van de Toekomst 2016 bleek een belangrijk platform voor het versnellen van innovaties, waardoor een slimmer, schoner en sterker Zuid-Holland werkelijk dichterbij komt. Jouw hulp hebben we hierbij nodig!

Inschrijven kan via https://www.pzhevents.nl/fvdt18/. Schroom ook zeker niet je netwerk uit te nodigen voor het festival!

< Circulaire installaties, ontwikkelen van producten en relaties | Ellen van Bueren, Cirkelstad Raad van Toezicht >