Over Cirkelstad Haarlem Kennemerland

Word ook partner van Cirkelstad Haarlem Kennemerland!
Samen met Cirkelstad-partners werkt u aan kansen in uw bedrijfsvoering, productontwikkeling en marktontwikkeling waarmee u het verschil kunt maken naar de toekomst toe.
De partners zijn het kloppende hart van Cirkelstad. Door met de partners van Cirkelstad kennis, ervaring, netwerk en tools te delen kunt u successen boeken en kunnen we samen tot een circulaire samenleving komen zonder afval en zonder uitval.

 
 

Nieuws uit de regio

Alle berichten

 

Actief netwerk

Als partner van Cirkelstad Haarlem Kennemerland maakt u actief deel uit van een groep van regionale koplopers. Partners zijn afkomstig uit alle geledingen van de bouw, zoals woningbouwcorporaties, afvalverwerkers, architecten, ondernemers, overheden, kennisinstellingen, vastgoedbeheerders, etc. Ook onderwijsinstellingen en vertegenwoordigers van ‘talenten uit de wijk’ zijn als partners vertegenwoordigd.

Wilt u zich aansluiten als partner in regio Haarlem Kennemerland? Neem dan contact met ons op (zie onder). Of lees meer over college, partners en vrienden van Cirkelstad.

 
 

Contact regiospinners

Hebt u vragen of wilt u ook actief bijdragen aan het ontwikkelen van Cirkelstad Haarlem Kennemerland met een concrete vraag of casus en/of met kennis en/of met tijd? Neem contact op met uw regionale spinners Juan Nibbelink, Liesbet Hanekroot en Brigitte van Kool – Stokkum