Innovatiemissie naar DGTL festival Tel Aviv

DGTL en de gemeente Amsterdam organiseren tijdens de week van DGTL Festival Tel Aviv een innovatiemissie naar Israël. Voor deze missie nodigen wij innovatieve Nederlandse ondernemers uit op gebied van duurzaamheid, circulariteit en smart-city oplossingen. Ook creatieve ondernemers in de tech-industrie zijn een welkome toevoeging aan deze Nederlandse delegatie.

De missie vindt plaats op 27-30 sept.

Nederland is in vele opzichten een voorloper op het gebied van de circulaire economie en de tech-industrie. Het tonen van innovaties en technologische oplossingen kan bijdragen aan het ontwikkelen van duurzame relaties met Israëlische ondernemingen en overheden, wat ook het doel is van de missie. Het DGTL festival in Tel Aviv biedt hier de perfecte omstandigheden voor: het is een koploper op het gebied van sustainability.

DGTL festival: duurzaamheid staat voorop

Het DGTL festival begon enkele jaren geleden in Amsterdam, maar is inmiddels uitgebreid naar verschillende locaties, waaronder Barcelona en Tel Aviv. De nadruk bij het festival ligt op het experiment en de verrassing, waarbij muziek, kunst en technologische ontwikkelingen centraal staan.

DGTL heeft duurzaamheid en sociale impact hoog in het vaandel staan, en wijdt hier zelfs een speciaal programmaonderdeel aan: Revolution. Het doel is dan ook het eerste zero-waste festival van de wereld te worden. Een voorbeeld van hoe DGTL bijdraagt aan het verminderen van bijvoorbeeld CO2 productie is om geen vlees te verkopen, gezien de productie van vlees enorm milieuvervuilend is.

Deelnemen en meer informatie

Het conceptprogramma van de innovatiemissie naar Tel Aviv ziet er als volgt uit:

– Donderdag 27 september: aankomst in Tel Aviv en ’s avonds een welkomstreceptie
– Vrijdag 28 september: Netwerksessies, pitch events, workshops en een site visit
– Zaterdag 29 september: site visit en rondleiding op het DGTL festivalterrein, ’s middags en ’s avonds bezoek aan het festival
– Zondag 30 september: einde programma

Er is plek voor 15 ondernemers tijdens deze missie. Deelname aan het programma is kosteloos en biedt toegang tot het DGTL festival Tel Aviv en grondtransport. Let op, de reiskosten en overnachtingen vallen niet onder het programma en moeten op eigen gelegenheid worden geboekt. Aanmelden voor de DGTL innovatiemissie in Tel Aviv kan hier.

Aanmelden voor deze innovatiemissie kan via deze link:. Er is ruimte voor ongeveer 15 Nederlandse deelnemers. Bij voldoende interesse maken we het programma definitief en ontvangt u van ons een officiële uitnodiging.

< Kweekcafé Haarlem | Met materialenpaspoort bouwen aan de circulaire toekomst >