Dutch Windwheel

DoepelStrijkers

De Dutch Windwheel is internationaal een symbool van integrale duurzaamheid, een toonbeeld van Nederlandse innovatiekracht en een ongekende toeristische attractie.

Het is een binnenstedelijke, hernieuwbare energiecentrale die drie keer zoveel energie levert als het gebruikt. Door 100% zelfredzaam te zijn op energie- en watergebied dient het als model voor vele steden over de hele wereld die kampen met energie- en watertekorten. Op deze schaal een ongekende prestatie, een echte wereld primeur.

De Dutch Windwheel wordt hét symbool voor duurzame ontwikkeling en een showcase voor de circulaire economie. Door de casco, gevel, installaties en inbouw te ontkoppelen ontstaat een flexibel en aanpasbare structuur die meegaat met de veranderende lokale markt, zowel in gebruik als implementeerbaarheid van nieuwe technologieën. Door deze circulaire benadering zijn alternatieve financieringsvormen en verdienmodellen mogelijk waarin de gebruiker en zijn veranderende behoeftes centraal staat. Zodoende blijft de Dutch Windwheel een state-of-the-art showcase voor ophaalbaar en verhandelbare innovaties.

MEER INFO:
Externe URL