Interessante data

Wil je in contact komen met Cirkelstadpartners om geïnspireerd te worden of gewoon eens om van gedachten te wisselen? De week van de circulaire economie biedt daarvoor goed de mogelijkheid.

kalender

16 januari: Lunchlezing circulair Den Haag
60 TU Delft studenten presenteren hun onderzoek naar de verschillende grondstofstromen door de stad en hoe deze circulair te maken zijn. Wethouder Joris Wijsmuller geeft een eerste reactie.

17 januari: Het leasen van gevels, kan dat?
AluEco heeft in samenwerking met de TU Delft en marktpartijen onderzoek gedaan naar het leasen van gevels. In deze interactieve dag wordt antwoord gegeven op de vraag of dat al mogelijk is.

17 januari: Circular Economy Lab start-ups
De circulaire economie vraagt om innovatieve ideeën en nieuwe business modellen. Start-ups kunnen hieraan een belangrijke bijdrage leveren. Hoe kunnen start-ups en grown-ups deze potentie verzilveren?

18 januari: Van utopie naar stad
Dankzij pioniers met concrete oplossingen en ideeën wordt de utopie van circulair bouwen steeds meer realiteit. Tijdens Architecture Now nodigen we koplopers uit de architectuur uit om te vertellen hoe zij bouwen aan de stad van de toekomst.

19 januari: Eerste circonomie café
Werkplaats De Gruyter, Cirkelstad en de Conceptenbouwers maken werken van een Brabantse community op het gebied van de circulaire economie voor onderwijs, bedrijfsleven, overheden en organisaties in Brabant.

Meer weten over de week van de circulaire economie? Op de site van circulair ondernemen zijn nog veel meer initiatieven opgenomen waar je langs kunt gaan.

< prijsvraag: “Upcycle City” | Bouwpartners sluiten Green Deal Cirkelstad Drechtsteden >