Introductie Cirkelstad Zwolle

Op woensdag 30 mei 2018 vond op Hogeschool Windesheim in Zwolle de lectorale rede en installatie plaats van Heico van der Blonk, als lector van het lectoraat Netwerken in een Circulaire Economie. Dit werd vooraf gegaan door een symposium dat geheel in het teken stond van ondernemen in een Circulaire Economie.

Deelnemers hadden de mogelijkheid om diverse workshops bij te wonen, waarvan één in het teken stond van circulaire economie in de praktijk voor bouw en renovatie. Dit werd verzorgd door Eric Roetman en Peter Spijkerman. Eric is onderzoeker bij het lectoraat Netwerken in een Circulaire Economie en Peter is kwartiermaker circulariteit bij Weever sloop- en bouwbedrijf.

Impressie van de workshop circulaire economie:

 

Tijdens deze interactieve workshop werd een beeld geschetst van de uitdagingen die nog voor ons liggen en wat er moet veranderen. Naast zelf bouwen was er voldoende ruimte om mee te denken en te praten over het onderwerp.

Aansluitend aan deze interactieve workshop werd Cirkelstad Zwolle geïntroduceerd door Jasja Scholtens, spinner van Cirkelstad Zwolle. Zwolle is recent aangesloten als Cirkelstad en heeft in korte tijd al een aantal actieve bedrijven en instellingen kunnen enthousiasmeren.

Wil jij deelnemen in Cirkelstad Zwolle? Neem dan contact op met Jasja Scholtens.

 

 

< Cirkelstad Raad van Toezicht voorzitter Rutger Sypkens | Eurocommissaris Karmenu Vella opent binnenhof Het Hof van Cartesius >