Kick-off Cirkelstad Zwolle!

Donderdag 20 september vindt de kick-off plaats van Cirkelstad Zwolle voorafgaande aan het symposium Building the Future op Hogeschool Windesheim.

Het programma ziet er als volgt uit:

12.30 Aanvang kick-off en welkom van Jasja Scholtens

12.40 Circulair als nieuwe standaard door Erick Wuestman

13.00 Circulair bouwen door de ogen van de gemeente door wethouder René de Heer

13.10 (Gespreks)partners in beeld

13.30 Einde

Een initiatief van de Gemeente Zwolle en opgepakt door Cirkelstad waarbij we met verschillende lokale partners gaan voor circulair bouwen in Zwolle en omgeving.

René de Heer, wethouder in Zwolle zal tijdens de kick-off zijn visie geven op de stad. Cirkelstad is het podium voor Zwolle om de stad circulair te bouwen.

Deelnemen?

Wil je deelnemen aan dit programma neem dan contact op met Cirkelstad Zwolle, contactpersoon Jasja Scholtens. Email:

 

 


Over Symposium Building the Future

Is het mogelijk een gebouw te ontwerpen waarvan op den duur alle materialen hergebruikt kunnen worden? Kan het bouwproces goedkoper en efficiënter zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het uiteindelijke gebouw? Hoe richten we de beschikbare, maar beperkte ruimte zo efficiënt mogelijk in? En wat is er nodig om leegstaande gebouwen een herbestemming te geven die voldoet aan de nieuwste eisen? Allemaal vragen waarop circulair denken het antwoord lijkt te zijn.
Op 20 september organiseert de opleiding Bouwkunde van Windesheim samen met Bouwend Nederland het symposium Building the Future waarin we graag actuele kennis met u delen over deze manier van denken in de bouw.

Inspirerende sprekers

Tijdens het symposium komen een aantal inspirerende sprekers aan het woord en krijgt u de kans om een aantal workshops naar keuze bij te wonen over toekomstige ontwikkelingen in de bouw. Keynote-speaker is Anne-Marie Rakhorst, ondernemer, publicist en veelgevraagd spreker over duurzaamheid. Daarnaast komt Rik Lambers, oud-student van onze opleiding Bouwkunde, aan het woord. Hij is architect bij het gerenommeerde architectenbureau MVRDV.

Deelname aan dit symposium is gratis. We stellen het wel op prijs dat u zich aanmeldt. U kunt zich aanmelden op onze website. Daar vindt u ook het complete programma en leest u uit welke workshops u kunt kiezen.

We hopen u dan op 20 september te ontmoeten.

Met vriendelijke groeten,
Team opleiding Bouwkunde
Windesheim

Aanmelden

< Michel Baars, Cirkelstad Raad van Toezicht | Wielwijk, sociaaleconomische waarde door circulaire principes >