Kick-off Haarlemmermeer Community of Practice

Op dinsdag 24 april om 14.00 uur organiseren we, namens Cirkelstad, vanuit het Bouwprogramma de eerste Community of Practice Haarlemmermeer! Hieronder vind je een update op de agenda voor deze meeting.

Agenda 24 april (14.00 – 17.00 uur):

1. Het Bouwprogramma, door Wouter van Twillert, C-creators;
2. Aftrap CoP meeting, door Alexandra van Olst, Gemeente Haarlemmermeer;
3. Kennismakingsronde partners van het Bouwprogramma;
4. Circulair bouwen in de praktijk
a. Circulaire ambities Schiphol, door Jeremy Croes, Schiphol.
b. Het eerste circulaire museum van Nederland, door Frits Ferres, Cruqiuis museum.
c. Kosten baten analyse ‘wat kost circulair bouwen?’, door Jeroen Verberne, Copper8.
d. Lincolnpark: de circulaire wijk van de toekomst, door Stephanie Buijs, Gemeente Haarlemmermeer;
5. Afsluiting met drankje.

We organiseren per gemeente Community of Practice meetings voor alle partners van het Bouwprogramma die daar actief zijn of willen zijn. Het doel, het delen van kennis en het kennis maken met het lokale ecosysteem van partijen uit de bouwsector. Op de agenda onder meer de specifieke plaatselijke opgaven en thematiek, inspirerende projecten uit de regio of juist een interessante vraag die input kan gebruiken.

Omdat dit de kick-off is nodigen wij ook jou uit om vrijblijvend deel te nemen aan deze eerste CoP meeting in Haarlemmermeer. Je bent van harte welkom om kennis te maken en erachter te komen wat het Bouwprogramma en deze CoP meetings jou en jouw organisatie kunnen brengen.

Deelname is gratis.

Wij hopen je te zien op 24 april!

Details en aanmelden

 

Op 5 juli, 27 september en 6 december staan de volgende CoP meetings gepland. Deze meetings zijn toegankelijk voor partners van het Bouwprogramma.

 

< Circulaire gebiedsontwikkeling Spuiboulevard; dé verbinding tussen uiteenlopende opgaves! | Circulariteit is route naar een écht duurzame bouwsector >