Verbouwing CAD-tekenzaal BOOT

Nieuwbouw

Hoofdprofiel

ontwikkelend
Profielen per dimensie

Complete vernieuwing werkruimte.

DELEN Twitter LinkedIn
Locatie: Plesmanstraat 5, Veenendaal
Type: Nieuwbouw
Omvang: 50.000 - 250.000
Fase: Realisatie
Betrokken partijen:

BOOT organiserend ingenieursburo BV (opdrachtgever), Rever interieurbouw (ontwerp en uitvoering), Davelaar Bouw BV (uitvoering).

Profielen per dimensie

per 1 december 2016
Eerste indruk
Expertsessie aanvragen

Grafiek: ambitie versus eerste indruk hoe het project ervoor staat op basis van de score op de vragen.

Circulair

Ambitie: ontwikkelend

Score: ontwikkelend

GROEI-TIP

Denk na over het 2e leven van de toegepaste elementen en materialen in je nieuwbouw. Laat keuzes of ontwerpoplossingen niet alleen bepaald worden door de toepassing in je nieuwbouw, maar ook door de mogelijkheden voor hernieuwd gebruik in andere projecten in de toekomst.

Inclusief

Ambitie: behoudend

Score: verkennend

GROEI-TIP

Ga na op welke manier ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een positieve bijdrage kunnen leveren aan het project.

Samenwerken

Ambitie: ontwikkelend

Score: ontwikkelend

GROEI-TIP

Zorg dat u continue de samenwerking de aandacht geeft, door middel van evaluatie en andere contactmomenten. Duik niet meteen de inhoud in, heb juist aandacht voor het proces en maak zoveel mogelijk bespreekbaar.

Verantwoording

Ambitie: behoudend

Score: ontwikkelend

GROEI-TIP

Zorg dat het project binnen budget wordt afgerond, en probeer een paar zaken circulair en financieel gezamenlijk op te pakken.

Aanvulling op thema's en vragen

Bij de verbouwing van de tekenzaal zijn een aantal experimenten uitgevoerd met betrekking tot circulair mateiaalgebruik. Het gaat om hergebruik van plafondsplaten, metal stud gipswanden, houtwerk, deuren en kozijnen. Waar mogelijk zijn materialen die vrijkomen weer toegepast in het gebouw.