Landelijke dag verplaatst

Update: Landelijke dag 2018 gepland!

Er is veel aan het veranderen! Natuurlijk feitelijk dat Cirkelstad een coöperatie is geworden… maar met het uitspreken van de ambitie om van 5 steden naar 30 steden te groeien poppen er direct vele kansen op. Als we in 30 steden actief zijn, hoort daar een landelijke dag bij om daadwerkelijk ‘iedereen’ te kunnen bereiken. De partners die betrokken zijn… maar ook partijen die we juist willen verleiden om partner te worden.

Landelijke dag 2018

De landelijke dag die was gepland op 29 november 2017 komt te vervallen. De landelijke dag 2018 wordt gehouden tijdens het driedaagse innovatie evenement Building Holland (17, 18, 19 april 2018)!

Over Building Holland – Building Holland staat ook in 2018 in het teken van innovatie en vernieuwing. Samengevat als (Re)Building the Future: Samen bouwen aan de toekomst van Nederland op basis van de meest actuele trends en ontwikkelingen in samenwerking met baanbrekende innovatieve partijen binnen de bouw en vastgoed.

 

In de tweede helft van 2018 gaan we regionale events organiseren, meer gericht op het kennismaken met partijen uit je eigen regio met regionale belangen. Meer hierover volgt via het Stadsblad.

< Studenten Rotterdamse Academie van Bouwkunst aan de slag bij Rijksvastgoedbedrijf | Amsterdam wint grote prijs voor circulaire economie >