De Bibliotheek

Leer de basis over circulair bouwen, doe inspiratie op met onze Green Papers, of ga de diepte in met lunchlezingen en voorbeeldprojecten. Dit is de verzamelplaats van de meest relevante kennis en inzichten – maar ook de plek waar we deze koppelen aan concrete handvatten en trainingen. Zodat je er meteen iets mee kan.

Tip: Cirkelstad creëert ieder jaar een overzicht van de belangrijkste thema’s binnen circulair en inclusief bouwen die we samen concreet willen maken. Deze vind je in de Top 10 van vragen en antwoorden.

Ben je partner van Cirkelstad? Neem dan ook eens een kijkje in de Cirkelstad Academie voor extra verdieping en unieke programmering.

Laat je inspireren

Uitgelicht: de Top 10 vragen uit de praktijk (editie 2022)

Eens per jaar brengt Cirkelstad alle hulpvragen over circulair en inclusief bouwen samen tot een top 10 met 5 praktische vragen (én antwoorden) en 5 systeemvragen. Lees hier meer over de enquête en de thema’s die we gezamenlijk concreet willen maken.

Ontdek alles in de bibliotheek

Verdiepen in een thema? Cirkelstad organiseert regelmatig Voordelunch-lezingen, met thema’s als biobased bouwen en versnellen in het MKB. Concrete voorbeeldprojecten van partners vind je in de GroeneGids. En in de special edition van ons Stadsblad vind je onder meer inspirerende verhalen van bestuurders en een overzicht van de stand van zaken in Nederland.