Vul de enquête in en geef richting aan de circulaire transitie!

Jaarlijks maken Cirkelstad, Platform CB’23 en TransitieTeam Circulaire Bouweconomie de balans op: welke (praktische) vragen over circulair bouwen spelen binnen de bouwsector waar antwoorden op moeten komen? Na de Cirkelstad partnerdag op 7 juni krijg je de antwoorden op de meest gestelde vragen in je mailbox (of vanaf dan te bekijken op de website). Op het jaarevent van CB’23 op 29 juni worden de inhoudelijke lijnen voor de volgende jaargang en voor de toekomst van CB’23 duidelijk.

Met behulp van een gezamenlijke enquête krijgen we een goed beeld van waar de grootste behoeften liggen van overheden, marktpartijen en kennisinstellingen. Zijn dat nieuwe onderwerpen of gaat het over de implementatie van bestaande publicaties? Hier baseren we onze programma’s en projecten op, ontwikkelen we gezamenlijk (aangescherpte) leidraden voor of we gaan op zoek naar relevante kennis en inzichten. Jij bepaalt dus waar onze focus naartoe gaat.

Waar kun jij hulp bij gebruiken als het gaat om circulair bouwen? We willen je vragen om circa 10 minuten de tijd te nemen om de volgende enquête in te vullen voor eind februari 2023.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de resultaten van de enquête? In de enquête is er de mogelijkheid om je aan te melden voor één of meerdere nieuwsbrieven.

< Nu zal er eenduidigheid zijn! | Werkconferentie Circulaire Bouweconomie levert mooie oogst voor gezamenlijke werkagenda >