Nationale werkconferentie Cirkelstad 2020. Doe jij mee?

Landelijk trefpunt voor een circulair gebouwde omgeving op Building Holland 2020.

Op 24, 25 en 26 maart 2020 organiseert Cirkelstad de 3de Nationale Werkconferentie in samenwerking met Building Holland. In drie dagen ben je weer volledig op de hoogte over de circulaire en inclusieve bouwpraktijk. Voor 2020 bestaat de programmering uit een 60 tal sprekers die op het Cirkelstad-sprekerspodium het verhaal achter de circulaire projecten met je delen. Iedere dag matchen we innovaties met opdrachtgevers tijdens een live-event: de Cirkelstad Community of Innovation. Nieuwe producten en diensten kunnen een plek krijgen op de Cirkelstad Innovatie Boulevard en natuurlijk pakken weer uit op het Cirkelstad- terras voor spontane ontmoetingen met koplopers  en georganiseerde meet-ups voor je eigen relaties.

Dag 1: Infra & Buitenruimte

Dag 2: Vastgoed

Dag 3: Interieur & Facilitymanagement

Bekijk ook de uitgebreide themapagina over de werkconferentie

Programma-onderdelen

Cirkelstad Sprekerspodium

Laat je in drie dagen volledig bijpraten door 60 koplopers over de circulaire en inclusieve bouwpraktijk.

Wil je zelf op het podium staan? Lees onze Oproep voor sprekers.

Cirkelstadterras

Aan alle partners van Cirkelstad staat het aanbod om het terras voor 20 minuten te claimen. Wil jij je ketenpartners uitnodigen, een presentatie geven, iets lanceren of wat dan ook. Reserveer dan snel jouw tijdslot want vol is vol.

Cirkelstad Community of Innovation

Cirkelstad Community of Innovation, dé kans voor innovaties om samen te werken met de grootste bouwbedrijven. Middels pitches op het podium kunnen vijftien innovaties gematcht worden met vijftien opdrachtgevers. Inschrijving geopend!

Innovatieboulevard

Innovatie zichtbaar maken in de bouw- en vastgoedsector is een belangrijke pijler van Cirkelstad tijdens Building Holland. Hier tonen koplopers opzienbarende innovaties, waarmee toekomstbestendigheid binnen handbereik komt. In 2020 is er ruimte voor 150 aanmeldingen Meld je nu aan!

Rondetafelsessies

Met de experts waar we al langer mee optrekken, organiseren we rondetafelsessies. Gesprekken tussen experts om verdieping te geven aan onderwerpen. Visie en praktische stappen ­schrijven we op in Greenpapers en delen we met iedereen die ook aan de slag wil! 

Doe jij ook mee?

Heb jij, ken jij, ben jij een spreker, een initiatief, project, product dat aansluit bij onze programma-onderdelen en zie jij het zitten om deel te nemen, die bijzondere bijdrage te leveren of wil jij het net even anders of heb je simpelweg vragen over de deelnamepakketten of de Werkconferentie? Stuur dan je email voor 20 december 2019 naar of bel 06-22968568

De Werkconferentie Cirkelstad 2019 is  mogelijk gemaakt door o.a.: Min. BZK, Transitiebureau/ RVO, Gemeente Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam, Provincie Utrecht en Zuid-Holland, Alliantie Cirkelregio Utrecht, Insert, De Circulaire Bouweconomie, Triboo, TNO, Dura Vermeer, Ekotex, iWell, het Veerkwartier, Werkterrein Kwartiermakers, Donkergroen en New Horizon.

< Uitnodiging speeddate lunch circulaire gebiedsontwikkeling | Pitch je circulaire innovatie, product en/of dienst aan toonaangevende opdrachtgevers >