Nieuwe editie Stadsblad Magazine

Tijdens de Week van de Circulaire Economie is het tweede Stadsblad Magazine gelanceerd. In deze editie lees je weer negen inspirerende verhalen over circulair bouwen volgens Het Nieuwe Normaal. Rutger Büch, gemeentesecretaris Cirkelstad: “Het Nieuwe Normaal Gebouw heeft inmiddels een 0,5 versie gekregen. We liggen op koers om voor het einde van het jaar de 1.0 versie te presenteren.”

In het Stadsblad Magazine wordt teruggeblikt op de werkconferentie, waar in werksessies stof gaven tot nieuwe inzichten die verankerd zullen worden in een werkagenda. Ook lees je inspirerende gesprekken met Manon Eikelenboom, Gertjan de Werk, Herman van Dorland en Bas van de Westerlo en Jeroen Verberne over hun kijk op de transitie. Daarnaast krijg je een inkijkje in de projecten van BouwLab R&Do, Sawa Rotterdam en Het Zaans Natuur & Milieucentrum. Lees het nieuwe Stadsblad Magazine hier!

< Overhandiging Stadsblad Magazine en opening BouwLab Living Lab | Handreiking Cirkelstad Zuid-Holland: ‘Laten zien dat circulair bouwen gewoon kan’ >