In het park

Misschien wel de kern van Cirkelstad, zorgen dat we elkaar ontmoeten, zorgen dat er verbindingen komen. Of dat nou ambtenaren, ondernemers of studenten zijn. Voor partners  organiseren we in ‘hun Cirkelstad’ vier maal per jaar een Communitie of Practice’ sessie. Om op de inhoud met elkaar in discussie te  gaan, elkaar (verder) te helpen. Partners kunnen ook zelf het initiatief nemen om naar inhoud of naar doelgroep aanvullende communities te bouwen. Jaarlijks organiseert Cirkelstad grotere evenementen om juist ook in contact te komen met weer nieuwe partijen. Om zo de beweging sterker en groter te maken.

Steden

Wanneer je partner wordt van Cirkelstad, verbind je je direct aan één stad. De coördinator van die stad (de Spinner) zorgt ervoor dat alle partners elkaar vier maal zien op jaarbasis. Met de hele keten aan tafel worden praktijkcases gedeeld, helpen we elkaar en inspireren we elkaar. Deze sessies noemen wij de Community of Practice.

Kijk als partner ook in welke van de zes regio’s jouw Cirkelstad valt, want ook bij die sessies mag je gratis aansluiten. De coöperatie is volop in beweging, alle Cirkelsteden zijn nog niet allemaal al even groot en volwassen.

Bouw jij mee aan de coöperatie?!

MRA (Noord-Holland en Flevoland)

Alkmaar, AmsterdamHaarlemmermeerHaarlem Kennemerland, Hoorn, Purmerend, Zaanstad

Utrecht

Amersfoort, Utrecht, Veenendaal

Zuid-Holland

Delft, Den HaagDrechtsteden, Het Groene Hart, Regio-071, Rotterdam,

Zuid

Breda, Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch, Limburg, Tilburg

Oost

ApeldoornArnhemDe Achterhoek, Deventer, Harderwijk, Nijmegen, Twente, Zwolle

Noord

Groningen, Drachten

Bouwprogramma’s

Naast de Cirkelsteden zijn er in sommige regio’s speciale communities voor bouwprogramma’s.


Bouwprogramma MRA, Bouwprogramma Zuid-Holland

Communities

Naast onze cirkelsteden hebben wij ook communities voor speciale doelgroepen.

Cirkelstad Jong

Ambitieuze young professional en werkzaam in de circulaire bouweconomie? Sluit je aan bij het netwerk van Cirkelstad Jong!

Meer informatie & aansluiten

Biobased

Biobased krijgt vol op bestuurlijke aandacht in Nederland, waardevol een actief netwerk te faciliteren.

Bekijk de LinkedIn groep

Verkiezingen

De community geeft voeding aan politieke partijen die circulair bouwen willen opnemen in hun eigen programma.

Meer informatie

Permanente Marktdialoog

Bij de Permanente marktdialoog pitchen vijf innovatoren hun circulaire product aan drie opdrachtgevers. De opdrachtgevers stellen kritische vragen en geven, wanneer ze enthousiast zijn over het product, een warme interne introductie bij hun projecten. Heb jij een product of dienst ontwikkeld die bij gaat dragen aan het samen versnellen naar een circulaire economie? Pitch dan jouw innovatie tijdens de Permanente Marktdialoog aan toonaangevende opdrachtgevers om een directe match te krijgen en je saleslead op te starten of verder uit te bouwen.

Bekijk de pagina van de permanente marktdialoog voor meer informatie, of om je op te geven voor het podium of als bezoeker.

Jaarlijkse evenementen

Week van de circulaire economie

Ieder jaar is in februari de week van de Circulaire Economie. Onze spinners organiseren dan workshops en evenementen.

Partnerdag

Als coöperatie organiseren we jaarlijks een partnerdag. Tijdens deze dag presenteren we de cijfers van vorig jaar en zetten we onze partners, projecten en programma’s in de spotlight!

Werkconferentie

Jaarlijks vult Cirkelstad het podium circulariteit op Building Holland. Maar we gaan ook graag met die onderwerpen verder aan de slag. Bekijk het programma en geef aan waar jij aan mee kunt doen.