Opstellen groei-agenda

11 april 2018, kantoor Rever, Radonweg 2, Utrecht

Samen met de partners die zich verbonden hebben voor 3 jaar stellen we de groei-agenda op. Ben je erbij? Meld je dan even aan via het aanmeldformulier.

Programma

14.30 – 14.45 uur – Inleiding

Cirkelstad is een coöperatie geworden en met de partners die zich voor 3 jaar verbinden willen we gezamenlijk de groei-agenda opstellen/invullen en bijhouden. Wat willen we precies en hoe gaan we dat doen? Het is de eerste keer dat we dit doen met het idee om het na de zomer te herhalen. In de inleiding wordt kort ingegaan op de stand van zaken ‘Steden en Inhoud’.

14.45 – 16.00 uur – Groei in steden

De partners hebben aangegeven om te willen groeien. Hun (leer)ervaringen toepassen in meer projecten, op meer plekken en met meer partijen. In het collegeprogramma is onze groei ambitie omschreven en daar zijn we mee begonnen. Inmiddels van 5 naar 12 steden gegroeid en ’10 bouwstenen’ geformuleerd aan diensten die we per stad inzetten om tot een Cirkelstad te komen.

  • Voor welke stad wil jij aandacht vragen?
  • Wat kan jij doen in die stad?
  • Welke services (bouwstenen) bieden we aan?

Resultaat: steden, services en partijen benoemd die het voortouw willen nemen.

16.00 – 17.15 uur – Groei in inhoud

We hebben inmiddels bij elkaar meer dan 10 jaar aan ervaring op pilotniveau… het helpt wanneer we in de groei fase niet alles steeds opnieuw hoeven te ontdekken. Laten we onze kennis gaan bundelen. Dat kan op een manier dat we ervaringen uitvragen en bundelen in een boek (studie) of een stap verder om toe te werken naar een set aan afspraken* (werkgroep).

  • Op welke onderwerpen zou jij graag kennis gebundeld zien?
  • Welke bronnen heb jij daarvoor?
  • Zou jij willen deelnemen aan een studie of werkgroep?

Resultaat: onderwerpen, bronnen en partijen benoemd irt een studie of werkgroep

17.15 uur – Borrel

 

* In gesprek met de NEN om (enkele) werkgroepen samen vorm te geven. Om tot afspraken te komen die in deze fase van de transitie nog breed zijn opgesteld en handelingsperspectief geven. Later kunnen deze afspraken uitmonden in NEN-normering.

 

Ja, ik ben erbij!

Aanmelden

< Evenement Circulair Bouwen regio Nijmegen | Doe mee aan het NWA-onderzoeksprogramma Circulaire Economie >