Studio Biek

Partner in Rotterdam
Rianne van der Kooij en Robin Smith - Interieurarchitecten

Studio Biek is het ontwerpbureau van Rianne van der Kooij & Robin Smith. Twee interieurarchitecten die met plezier iedere dag hun passie uitoefenen. Dit doen wij vanuit onze werkruimte onder de monumentale spoorlijn van de Hofpleinlijn in Rotterdam.

Wij vinden het belangrijk dat producten op een duurzame manier worden geproduceerd, goed voor mens en dier. Waarom? Omdat we het uitputten van de aarde door het onnodig delven van grondstoffen tegen willen gaan. Verduurzamen is keihard nodig willen we straks nog van onze planeet kunnen genieten en kunnen overleven. Dit geldt niet alleen voor onze voeding, energie en transport maar ook voor onze gebouwen en interieurs.

Studio Biek heeft de ambitie om ieder interieur volledig circulair te maken. Wij helpen bedrijven en overheden met het invullen van hun duurzame ambities. Dit doen we onder andere door het toepassen van circulaire ontwerpmethodes, samen te werken met mensen uit het vakgebied die duurzaamheid ook als doel hebben en kennis te delen. Samen kunnen we werken aan verandering!