Pitch je circulaire innovatie, product en/of dienst aan toonaangevende opdrachtgevers

Cirkelstad Community of Innovation: Het podium voor het circulaire alternatief

Pitch je innovatie tijdens de Werkconferentie van Cirkelstad op Building Holland 2020. Heb jij een circulair product, dienst die bij gaat dragen aan het samen versnellen naar een circulaire economie?

In 2019 waren er 70 inschrijvingen en uiteindelijk mochten er 15 innovaties, circulaire alternatieven, pitchen aan 12 opdrachtgevers en zijn er 18 matches gemaakt.

Ben jij actief in de GWW, Infra & openbare ruimte, vastgoed en/ of interieur & facilitymanagement, dan is dit je kans. Meer weten of inschrijven als innovator?
Schrijf je dan in voor de Community of Innovation. Meedoen is gratis.

Voor opdrachtgevers

Ben jij die opdrachtgever die durft en verrast wil worden en op zoek is naar het circulaire alternatief in de GWW, Infra & openbare ruimte, vastgoed en/ of interieur & techniek, dan is dit je kans om plaats te nemen op de stoel en kun jij de innovaties verbinden aan je project. Aanvullend ontvang je een circulaire-productcatalogus met alle inschrijvingen van 2019 en 2020. Deelname op basis van binnenkomst. Er zijn nog 11 van 15 stoelen vrij. Voor vragen en aanmelden neem contact op met Wytze Kuijper, 06 2296 8568,

Meer over De Nationale Werkconferentie Cirkelstad

De Werkconferentie is het landelijk trefpunt voor een circulair gebouwde omgeving op Building Holland 2020.

Op 24, 25 en 26 maart 2020 organiseert Cirkelstad de 3de Nationale Werkconferentie in samenwerking met Building Holland. In drie dagen ben je weer volledig op de hoogte over de circulaire en inclusieve bouwpraktijk. Voor 2020 bestaat de programmering uit een 60-tal sprekers die op het Cirkelstad-sprekerspodium het verhaal achter de circulaire projecten met je delen. Iedere dag matchen we innovaties met opdrachtgevers tijdens een live-event: de Cirkelstad Community of Innovation. Nieuwe producten en diensten kunnen een plek krijgen op de Cirkelstad Innovatie Boulevard en natuurlijk pakken weer uit op het Cirkelstad-terras voor spontane ontmoetingen met koplopers  en georganiseerde meet-ups voor je eigen relaties.

Dag 1: Infra & Buitenruimte

Dag 2: Vastgoed

Dag 3: Interieur & Techniek

Meer over Building Holland

Building Holland is natuurlijk meer dan Cirkelstad, dat maakt de samenwerking zo interessant. Het is een jaarlijkse driedaagse beurs in de RAI in Amsterdam, waar met de gehele bouwsector de nieuwste trends, concepten en strategieën gedeeld worden. Dit jaar worden 15.000 professionals verwacht (o.a. overheden, woningbouwcorporaties, producenten, advies- en bouwmanagementbureaus, architecten, vastgoed en projectontwikkelaars, aannemers, installateurs, gebouweigenaren, facilitair management).

< Nationale werkconferentie Cirkelstad 2020. Doe jij mee? | Oproep voor sprekers voor De Nationale Werkconferentie Cirkelstad 2020 tijdens Building Holland >