Oproep: Pitch uw duurzame Amsterdam!

Amsterdam staat voor een flinke uitdaging: de verduurzaming van de stad. Energieneutraal en afval als grondstof is de toekomst. Dat laten we zien op donderdagmiddag 26 juli. We? U! Jij!

Wethouder Ruimtelijke Ontwikkeling en Duurzaamheid Marieke van Doorninck maakt graag kennis met minimaal 12 duurzame Amsterdamse initiatieven. Mensen, organisaties en start ups die samen bezig zijn met een schonere wijk, aardgasvrij, of samen energie besparen. Met hun buren, familie, collega’s of vrienden.

De mooiste initiatieven krijgen het podium om zich op 26 juli kort te presenteren. Ter lering, inspiratie en vermaak. De one minute pitches worden aangevuld met verdiepende gesprekken over de opgave van de stad. De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Uw duurzame Amsterdam pitchen? Kijk naar de voorwaarden hieronder en meld u voor 18 juli aan via dit aanmeldformulier.

Datum: donderdagmiddag 26 juli, Tijd: 13:30-17:30 uur, Locatie: Wibautstraat Amsterdam

Voorwaarden: wat we u vragen:

  • U vertegenwoordigt een georganiseerde partij die zich inzet voor projecten in de gemeente Amsterdam op het gebied van aardgasvrij, duurzame energie, circulaire economie en / of afval
  • Bij een overschrijding van het aantal beschikbare plekken vindt er een selectie plaats op basis van variatie van thema, locatie en organiserende partijen.
< City Deal Circulaire Stad ‘gaat internationaal’ | Noor Huitema-Hellemans, Cirkelstad Raad van Toezicht >