Over Cirkelstad Rotterdam

De stad waar het initiatief tot Cirkelstad meer dan tien jaar geleden genomen is. Na vele pilotprojecten is het nu weer de stad die de volgende stap neemt. Vastgoedpartijen die hun individuele vastgoedportefeuille tegen elkaar aan leggen om de kansen voor een circulaire bouw te realiseren. En op deze manier ook de markt aanspreekt om zich voor te bereiden, zich te organiseren om de circulaire vraag te kunnen beantwoorden.

 
 

Nieuws uit de regio

Alle berichten

 

Actief netwerk

Als partner van Cirkelstad Rotterdam maakt u actief deel uit van een groep van regionale koplopers. Partners zijn afkomstig uit alle geledingen van de bouw, zoals woningbouwcorporaties, afvalverwerkers, architecten, ondernemers, overheden, kennisinstellingen, vastgoedbeheerders, etc. Ook onderwijsinstellingen en vertegenwoordigers van ‘talenten uit de wijk’ zijn als partners vertegenwoordigd.

Wilt u zich aansluiten als partner in regio Rotterdam? Neem dan contact met ons op (zie onder). Of lees meer over college, partners en vrienden van Cirkelstad Nederland.

 
 

Contact regiospinner

Heeft u vragen of wilt u zich aansluiten bij Cirkelstad Rotterdam? Neem contact op met de regionale spinner. Nico van Hoogdalem, 06 1522 9283