Spinners gezocht voor Cirkelstad Brabant!

Samen met de Provincie Brabant en Brabant geeft Energie is de afgelopen weken gewerkt aan een regionaal programma: Cirkelstad Brabant! De ambitie is uitgesproken om op de schaal van Brabant diverse Communities of Practise (Cirkelsteden) èn een bouwprogramma op te tuigen. Tijdens Building Holland is het startschot gegeven van dit bijzondere traject. Het programma bouwen we ‘bottom-up’ op en daarvoor zoeken we op korte termijn spinners.

Wie zoeken we?

We zoeken echte aanpakkers.

Energieke mensen die de dynamiek van het programma vertalen naar concrete acties in de steden van Brabant. Drie aspecten staan centraal in de rol van spinner. Als eerst gaat een spinner aan de slag om partners te verbinden aan het programma. Je werkt hierin vrij zelfstandig, dus het is prettig wanneer je zelf al een warm regionaal netwerk in bouw & infra hebt. Uiteraard kun je leunen op de kennis en ervaring van de andere spinners. Daarnaast sluit je contracten om partners te committeren aan het programma, van waaruit ook jouw fee betaald wordt. Tenslotte ben je inhoudelijk bezig met de vraagstukken bij die partners. Je kunt daarover goed met hen communiceren. Hoe beter je het vraagstuk beheerst, hoe beter je de partners kunt helpen. Draait het programma en zijn partners verbonden? …dan gaat de spinner vooral spinnen! Dit betekent aanjagen van initiatieven, verbinden van partners en zorgen dat de kennis en ervaring wordt geborgd.

Ben jij deze aanpakker en zou je aan de slag willen als spinner van Cirkelstad Brabant? Dan komen we graag met je in contact. Stuur je motivatie uiterlijk dinsdag 1 oktober 2019 naar 

Op maandag 7 oktober 2019 zullen de kennismakingsgesprekken plaatsvinden om vervolgens op woensdag 23 oktober écht live te gaan met Cirkelstad Brabant tijdens de Dutch Design Week.

Meer informatie over Cirkelstad vind je op deze website of neem contact met mij op.

Met vriendelijke groet,
Woud Jansen

< Cirkelstad Deventer: energieke spinner gezocht! | Kick off Cirkelstad regio-071 >