Over Cirkelstad Utrecht

Voor de regio Utrecht is er voor het eerst een ‘projectenkalender’ gemaakt om bewust het overzicht aan (bouw)projecten in de regio in beeld te krijgen. En hier gericht de verantwoordelijke partijen benaderen om hen te ondersteunen bij de uitvoering van de Utrechtse motie: ‘Wij bouwen circulair tenzij’. Opdrachtgevers en opdrachtnemers kunnen in het Bouwprogramma gericht vragen stellen en werken we aan gezamenlijke oplossingen.

Strategie projectenkalender (pdf)

Projectenkalenders

 
 

Nieuws uit de regio

Alle berichten

 

Actief netwerk

Als partner van Cirkelstad Utrecht maakt u actief deel uit van een groep van regionale koplopers. Partners zijn afkomstig uit alle geledingen van de bouw, zoals woningbouwcorporaties, afvalverwerkers, architecten, ondernemers, overheden, kennisinstellingen, vastgoedbeheerders, etc. Ook onderwijsinstellingen en vertegenwoordigers van ‘talenten uit de wijk’ zijn als partners vertegenwoordigd.

Wilt u zich aansluiten als partner in regio Utrecht? Neem dan contact met ons op (zie onder). Of lees meer over college, partners en vrienden van Cirkelstad.

 
 

Contact regiospinner

Heeft u vragen of wilt u zich aansluiten bij Cirkelstad Utrecht? Neem contact op met de regionale spinner. Wytze Kuijper, 06 2296 8568