Verbinden is nog nooit zo belangrijk geweest!

2 december Cirkelstad partnerdag

Verbinden is nog nooit zo belangrijk geweest! Dat is nogal een uitspraak voor een verbindende club. Sinds 2006 toch de kern van de beweging? Tuurlijk is dat zo. Maar van toen tot aan nu waren we ‘slechts’ gericht op het verbinden van koplopers. Mensen zoals jij en ik met een gelijke mindset. Nu in corona tijd staat het onderwerp echter onder druk, onze ambities onder druk én het is niet vanzelfsprekend dat we elkaar tegen komen.

Meld je aan!

Partnerdag in 2019 in BlueCity

De Cirkelstad partnerdag is dit jaar natuurlijk digitaal. Maar ook digitaal weten we inmiddels hoe je de verbinding kunt opzoeken. Genoeg ruimte om met elkaar kennis te maken, ruimte om jouw geluid te laten horen én ervaringen mee te geven. Centraal staat de presentatie van onze nieuwe strategie die vraagt om verbinding.

‘Op naar het Kantelpunt’, dat is onze strategie voor de komende 3 jaar. We zetten ons in om die magische grens van 15% marktaandeel te bereiken aan circulaire en inclusieve projecten. Om te beginnen, het is een oproep voor iedereen in de bouw. We zullen dus nog meer moeten verbinden. En zelf vooral zorgen dat we onze kennis delen, initiatief nemen voor meer projecten en zorgen dat we een norm neer kunnen zetten voor Nederland. Een norm die ervoor zorgt dat circulair en inclusief bouwen Het nieuwe normaal gaat zijn in de bouwsector!

Programma

14.00-14.30        Officiële zaken

We blikken terug op de cijfers van 2019, nemen afscheid van Michel Baars uit de RvT en Kaj van Leeuwen uit het Kernteam, en we starten met de opmaak van een eigen ‘Alternatief verkiezingsprogramma’

14.35 -14.45        Netwerken, juist nu!

14.45-14:55        Inleiding collegeprogramma

14:55 – 15:10       Partnerwaarde door verbinding
Met: Wytze Kuijper, Jurgen Schoenmakers, Yvette Watson en Wim Beelen

15:10 -15:25        Samen projecten initiëren en uitvoeren
Met: Erik Meiberg, Wouter van Twillert, Monique Donker en Chris Lorist

15:25 – 15:35        Pauze

15:35 – 15:50        Circulair bouwen: ‘Het nieuwe normaal’
Met: Rutger Büch, Woud Jansen, Hans Wamelink en Claartje Vorstman

15:50 – 16:05        Onvoorwaardelijke kennisdeling
Met: Gertjan De Werk, Gert-Willem van Mourik, Koen Haer, Jamaica den Heijer

16:05 – 16:30        Lancering nieuwe initiatieven Cirkelstad

Natuurlijk hebben we ook dit jaar weer verschillende initiatieven genomen. Nieuwe projecten of producten opgezet. Graag geven we jou het overzicht zodat je weet waar je aan mee kunt gaan doen!

16.30-16.45        Netwerken, juist nu!


Meld je aan!


< Cirkelstad Deventer | Ook inzicht in circulaire kansen voor uw project en zo de MPG verlagen? >