Vierde landelijke Cirkelstaddag

Vierde landelijke Cirkelstaddag, 21 juni, 13:00 – 17:00 uur

Dit maal in het teken van ‘Het fundament is gelegd…Tijd voor opschaling’. We hebben tien jaar hard gewerkt aan tal van pilotprojecten. Om te laten zien dat het kan. De komende periode staat in het teken van opschaling. Werken naar een breed geaccepteerde methode om circulair en inclusief te werken.

Meld je nu direct aan op de evenementpagina.

Het voorlopige programma:

12:30-13:00 Inloop

13:00-14:00 Welkom, presentatie van projecten die het verschil maken

14:00-16:00 Breakout sessies

  1. Circulair meten, stand van zaken Nederland (ronde tafel gesprek met Harry van Ewijk van SGS Search, Gerard Roemers van Metabolic en John Mak van W/E adviseurs onder leiding van Bob Geldermans van AMS)
  2. Impact van opdrachtgevers (ronde tafel gesprek met Irmine van der Geest van Syntrus Achmea,  Nico van Hoogdalem van BAM, Jeroen van der Waal van Gemeente Amsterdam en Marin Zegers van Gemeente Utrecht onder leiding van Erick Wuestman van KplusV,
  3. Circulariteit in de GWW, stand van zaken Nederland (ronde tafel gesprek met Eric van der Linden van Circulaireweg.nl, Evert Schut van RWS, Robby van den Broek van Roelofs en Douwe Jan Joustra van ICE-Amsterdam)
  4. Doorbreken van interne barrières, hoe krijg je je organisatie mee? (Ervaringen en model door Carien van der Have van Het Groene Brein)

16:00-17:00 Presentatie Collegeprogramma: ‘Het fundament is gelegd…tijd voor opschaling’

Debat met onder andere Mari van Dreumel (Green Deal van 5 naar 30 steden), Rutger Büch (het fundament ligt er), Erick Wuestman (Kick start), John Nederstigt (meer gemeenten aansluiten bij Cirkelstad),  Yvonne van der Brugge (rol Rijksvastgoed op de landelijke agenda) onder leiding van Jacqueline Cramer

17:00-18:00 Borrel

Meld je hier aan

< Wethouder John Nederstigt: Ik maak ze helemaal gek | Een gebied in transitie brengen >