De Nationale Werkconferentie Cirkelstad 2020

Landelijk trefpunt voor een circulair gebouwde omgeving op Building Holland 2020. In drie dagen ben je weer volledig op de hoogte over de circulaire en inclusieve bouwpraktijk.

Op deze pagina:

Registreer je en ontvang gratis toegangskaarten voor Building Holland!


In drie dagen volledig op de hoogte

Op 27, 28 en 29 oktober 2020 organiseert Cirkelstad de 3de Nationale Werkconferentie in samenwerking met Building Holland. In drie dagen ben je weer volledig op de hoogte over de circulaire en inclusieve bouwpraktijk. Voor 2020 bestaat de programmering uit een 60 tal sprekers die op het Cirkelstad-sprekerspodium het verhaal achter de circulaire projecten met je delen. Iedere dag matchen we innovaties met opdrachtgevers tijdens een live-event: de Cirkelstad Community of Innovation. Nieuwe producten en diensten kunnen een plek krijgen op de Cirkelstad Innovatie Boulevard en natuurlijk pakken weer uit op het Cirkelstad- terras voor spontane ontmoetingen met koplopers  en georganiseerde meet-ups voor je eigen relaties.

Dag 1: Infra & Buitenruimte

Dag 2: Vastgoed

Dag 3: Circulaire Workplace Experience i.s.m. CREME, FMN en SWP

Tijdens De Nationale Werkconferentie 2019

Programma-onderdelen (voorlopig)

Cirkelstad Sprekerspodium

In samenwerking met onze partners geven we invulling aan de programmering op het sprekerspodium. Laat je in drie dagen volledig bijpraten over de circulaire en inclusieve bouwpraktijk. Aan bod komen bestuurders, opdrachtgevers, (hoofd)opdrachtnemers en praktische tooling zodat je morgen zelf ook aan de slag kunt.

Onderwerpen en sprekers vind je in het programma.

Bekijk het programma

Cirkelstad Terras

Aan alle partners van Cirkelstad staat het aanbod om het terras voor 20 minuten te claimen. Wil jij je ketenpartners uitnodigen, een presentatie geven, iets lanceren of wat dan ook. Reserveer dan snel jouw tijdslot want vol is vol.

Cirkelstad Community of Innovation

Cirkelstad Community of Innovation, dé kans voor innovaties om samen te werken met de grootste bouwbedrijven. Dit dagelijkse programma is bedoeld om innovaties met grote bouwbedrijven/ opdrachtnemers te verbinden en zo circulaire en inclusieve bouw te versnellen en op te schalen. Middels pitches op het podium kunnen vijftien Innovaties gematcht worden met vijftien opdrachtgevers. Cirkelstad i.s.m. KplusV begeleidt en coacht de bedrijven die pitchen en helpt ze om verdere samenwerking te concretiseren.

Meer informatie over de Cirkelstad Community of Innovation.

Wil je zien welke innovaties zich vorig jaar hebben aangemeld voor de pitches? Alle ingezonden pitch video’s hebben we voor je op een rij gezet.

Meld je nu zelf aan

Innovatieboulevard

Innovatie zichtbaar maken in de bouw- en vastgoedsector is een belangrijke pijler van Cirkelstad tijdens Building Holland. Het tastbaar maken van samenwerkingen en het zichtbaar maken van vernieuwing verdient daarom speciale aandacht. Gedurende de 2020-editie van de Werkconferentie Cirkelstad krijgen noviteiten een fysieke plek in de vorm van de Cirkelstad Innovation Boulevard. Hier tonen koplopers opzienbarende innovaties, waarmee toekomstbestendigheid binnen handbereik komt. In 2020 is er ruimte voor 150 aanmeldingen waarvan er 15 innovaties gepitched kunnen worden tijdens Building Holland. Alle overige innovaties worden opgenomen in de circulaire product catalogus en er wordt een matchmaking event georganiseerd om samen totaal oplossingen en concepten te gaan realiseren.  

Meer informatie, deelnemers 2019 en aanmelden:

Meer info en aanmelden

Rondetafelsessies

Met de experts waar we al langer mee optrekken, organiseren we rondetafelsessies. Gesprekken tussen experts om verdieping te geven aan bepaalde onderwerpen. Aan tafel bepalen we bijvoorbeeld de kennisagenda voor het komende jaar. Of gaan we aan tafel het gesprek aan over een thema dat nu van belang is. Daarnaast organiseren we kennissessies, waarbij actieve kennisuitwisseling plaatsvindt tussen de experts en genodigden. Visie en praktische stappen ­schrijven we op in Greenpapers en delen we met iedereen die ook aan de slag wil! Iedereen die wil kan zo ­makkelijk met ons in contact komen.

Doe jij ook mee?

Heb jij, ken jij, ben jij een spreker, een initiatief, project, product dat aansluit bij onze programma-onderdelen en zie jij het zitten om deel te nemen, die bijzondere bijdrage te leveren of wil jij het net even anders of heb je simpelweg vragen over de deelnamepakketten of de Werkconferentie? Stuur dan je e-mail z.s.m. naar of bel 06 2296 8568.

Deelnamepakketten

De deelnamepakketten zijn opgesteld vanuit verschillende invalshoeken.

Innovatiepakket

Het innovatiepakket is bedoeld voor partijen die hun innovatie willen laten zien op de Innovatieboulevard of die hun product willen pitchen aan opdrachtgevers en voor opdrachtgevers die opzoek zijn naar innovaties, of het circulaire alternatief.

Communicatiepakket

Het communicatiepakket is bedoeld voor partijen die het gesprek aan willen gaan over hun concepten of (bouw)projecten met de markt of met hun uitgenodigde relaties tijdens o.a. een Meet & Greet op het terras van Cirkelstad.

Leernetwerkpakket

Het leernetwerkpakket dat bestaat uit een jaarprogramma met 4 sessies waarvan er 1 plaatsvindt tijdens de Werkconferentie van Cirkelstad op Building Holland. Binnen de bouwsector hebben bedrijven en overheden tal van projecten ontwikkeld om de transitie naar een circulaire economie in de bouw aan te jagen. Het is nu tijd om samen te versnellen. Wil jij als gemeente, provincie of woningbouwcorporaties, architect en makers (producten) in een veilige setting ervaringen en kennis delen, dilemma’s bespreken met betrekking tot projecten, aanbestedingen, hoe krijg ik mijn organisatie mee, dan is dit de mogelijkheid om samen sneller stappen te gaan zetten.

Hoofdsponsors

Hoofdsponsors kiezen voor het geheel plus een redactionele bijdrage in het Stadsblad Special Edition. Om er samen voor te zorgen dat het kennisdelen niet bij één dag blijft, maar het hele jaar rond.

Laatste #DNWC2020 nieuws

Wytze Kuijper

Spinner Amersfoort en Utrecht, Coördinatie programmering

06  2296 8568

Benieuwd naar wat we in 2019 allemaal deden? Bekijk het op deze pagina.

Meer over Building Holland

Building Holland is natuurlijk meer dan Cirkelstad, dat maakt de samenwerking zo interessant. Het is een jaarlijkse driedaagse beurs in de RAI in Amsterdam, waar met de gehele bouwsector de nieuwste trends, concepten en strategieën gedeeld worden. Dit jaar worden 15.000 professionals verwacht (o.a. overheden, woningbouwcorporaties, producenten, advies- en bouwmanagementbureaus, architecten, vastgoed en projectontwikkelaars, aannemers, installateurs, gebouweigenaren, facilitair management).