De Nationale Werkconferentie Cirkelstad 2020

Op 27, 28 en 29 oktober 2020 organiseert Cirkelstad de 3de Nationale Werkconferentie in samenwerking met Building Holland. In drie dagen ben je weer volledig op de hoogte over de circulaire en inclusieve bouwpraktijk.

Op deze pagina:


Dag 1: Infra & Buitenruimte

Dag 2: Vastgoed

Dag 3: Circulaire Workplace Experience i.s.m. CREME, FMN en SWP

Tekst gaat verder onder foto

Eerste digitale sessies in het voorjaar 2020 tijdens Building Holland Digital

Programma-onderdelen

Cirkelstad Sprekerspodium

In samenwerking met onze partners en Building Holland digitaal gaan we invulling geven aan de programmering op het sprekerspodium. Laat je in drie dagen volledig bijpraten over de circulaire en inclusieve bouwpraktijk. Aan bod komen bestuurders, opdrachtgevers, (hoofd)opdrachtnemers en praktische tooling zodat je morgen zelf ook aan de slag kunt.

De 75+ sprekers zijn de kern van de werkconferentie. We hebben ervoor gekozen om het sprekerspodium te organiseren in een studio, en dit LIVE te gaan streamen. Hierdoor kunnen we een sprekerspodium organiseren van een hoogwaardige kwaliteit met interactie tussen de sprekers. Met de mogelijkheid voor digitale deelnemers om vragen te stellen. De studio voldoet geheel aan de huidig geldende COVID-19 regels.

Bekijk hier het volledige programma

Cirkelstad verbindt opdrachtgevers aan het circulaire alternatief

Cirkelstad Community of Innovation, dé kans voor innovaties om samen te werken met de opdrachtgevers. Dit dagelijkse programma is bedoeld om innovaties met grote bouwbedrijven/ opdrachtnemers te verbinden en zo circulaire en inclusieve bouw te versnellen en op te schalen. Middels pitches op het podium kunnen vijftien Innovaties gematcht worden met negen opdrachtgevers. Cirkelstad begeleidt en coacht de bedrijven die pitchen en helpt ze om verdere samenwerking te concretiseren.

Wil je zien welke innovaties zich vorig jaar hebben aangemeld voor de pitches? Alle ingezonden pitch video’s hebben we voor je op een rij gezet. 

Innovatieboulevard wordt de Permanente Marktdialoog

Normaal de plek om met innovatoren in gesprek te komen, die plek is er nu niet meer. Wat we wel gaan doen? We hebben een permanente marktdialoog ingericht. 12 keer per jaar mogen innovatoren pitchen voor opdrachtgevers en we starten natuurlijk op de Werkconferentie. Alle innovaties zullen terug te zien zijn in de open Nationale Product Catalogus. Het ontstaan van de Nationale Product Catalogus wordt aangejaagd vanuit de behoefte van opdrachtgevers en fabrikanten/ leveranciers om een gelijk speelveld te creëren en het circulaire alternatief zichtbaar te maken en te verbinden aan de energie- en klimaatopgave.

De eerste drie marktdialogen voeren we op onze werkconferentie iedere dag van 12:45 tot 13:45 uur.

Zie ook:

Pitch je circulaire innovatie aan toonaangevende opdrachtgevers

27, 28 en 29 oktober
Nu registreren voor toegang tot het evenement

Doe jij ook mee?

Heb jij, ken jij, vertegenwoordig jij een initiatief, project, product dat aansluit bij onze programma-onderdelen en zie jij het zitten om bij te dragen aan dit jaarlijkse event van Cirkelstad of misschien heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar  of bel 06 2296 8568.

Wytze Kuijper

Spinner Cirkelstad Utrecht, Cirkelstad Amersfoort,
Cirkelstad Nijmegen, Cirkelstad Arnhem, Cirkelstad Producenten en leveranciers, Cirkelstad Externe podia


06 229 685 68

Laatste #DNWC2020 nieuws

Benieuwd naar wat we in 2019 allemaal deden? Bekijk het op deze pagina.