Cirkelstad Community of Innovation, dé kans voor innovaties om samen te werken met de grootste bouwbedrijven.

Tijdens Building Holland (9 t/m 11 april 2019) organiseert Cirkelstad samen met de Provincie Noord-Brabant en KplusV een evenement: Cirkelstad Community of Innovation. Dit evenement is bedoeld om innovaties met grote bouwbedrijven te verbinden en zo circulaire en inclusieve bouw te versnellen en op te schalen.

Binnen drie thema’s worden innovaties gezocht. Op elke van de drie dagen van Building Holland staat een van de thema’s centraal.

9 april: Infra en Buitenruimte

10 april: Vastgoed

11 april: Interieur en Facilitymanagement

 

Nu direct aanmelden

Bekijk de inzendingen

Initiatiefnemers

 
 

Hoe het werkt

  • Innovaties worden in 2 minuten voor drie bouwbedrijven en een overheidspartij gepitcht. Wanneer één of meer van deze partijen interesse heeft, mag deze innovatie verder worden toegelicht.

  • De presentator van de innovatie mag een geïnteresseerde partij kiezen. Na Building Holland verkennen zij een samenwerking.

  • Cirkelstad begeleidt de samenwerking tussen de geïnteresseerde partij en de ondernemer, en helpt beide partijen om de innovatie ook daadwerkelijk te realiseren.

 
 

Innovatie is ook te vinden op bijvoorbeeld de Innovation Boulevard. Daar staan ruim honderd innovaties op het gebied van circulariteit, digitalisering en energietransitie.

De Community of Innovation gaat verder dan het tonen van innovaties.

Cirkelstad heeft de ambitie om de Community of Innovation door te ontwikkelen tot een acceleratorprogramma voor bouwinnovaties. Aanmelden kan tot 15 maart!

Nu aanmelden

 
 

Acceleratorprogramma voor winnende innovaties

Cirkelstad heeft de ambitie om de Cirkelstad Community of Innovation door te ontwikkelen tot een acceleratorprogramma voor bouwinnovaties. De winnende innovaties maken als eerste kans om het programma in te gaan. Het programma bestaat uit:

 
 

Toegang tot een uitgebreid netwerk van bouwbedrijven, overheden en investeerders.

Toegang tot kapitaal via fundraising adviseurs in het netwerk.

Coaching door experts in circulair bouwen, digitalisering in de bouw of de energietransitie.

Corporates als launching customer en begeleiding door Cirkelstad bij de eerste samenwerking.

 
 

Deelnemen met jouw bouwinnovatie?

Om deel te nemen meld je je innovatie aan via het aanmeldformulier. Kies het best passende thema voor jouw innovatie, upload een video over jouw innovatie en vul alle gegevens in.

Voorafgaand aan Building Holland maakt Cirkelstad een selectie van innovaties. Deze worden geselecteerd op schaalbaarheid, impact en relevantie voor de challenges van de grote bouwbedrijven.

Het selectiecomité van Cirkelstad bestaat uit experts, branche-organisaties, ervaren ondernemers en beleidsmakers. De leden van het comité krijgen de innovaties in dit stadium niet te zien, zodat zij op het podium verrast worden.

Belangrijke data

22 maart 2019: Uiterlijke inschrijfdatum

25 maart 2019: Bekendmaking geselecteerde innovaties

28 maart 2019: Voorbereiding pitches samen met Cirkelstad

 

Nu direct aanmelden

 
 

Wil je meer weten over de Nationale Werkconferentie van Cirkelstad op Building Holland?

Bekijk het overzicht