C the Future: de toekomstige stad

Als stad, regio, bewoners en ondernemers van de MRA en omgeving staan we voor tal van uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Hoe verhoud jij je hiertoe? Hoe werk jij aan de toekomstbestendigheid van je bedrijf en de keten waarmee je samenwerkt? Hoe kun je werken met digitale en circulaire principes en toepassingen?  Sluit je aan en bouw mee aan een innovatieve, digitale en circulaire regio.  

De 3D Makers Zone, BouwLab R&Do, MAAK Haarlem en gemeente Haarlem bundelen dit jaar hun krachten voor een groots en inspirerend event: C the Future.  Met aandacht voor alle transitie-agenda’s bouw, kunststoffen, maakindustrie, voedsel & biomassa en consumentenartikelen.

Werk jij in de bouw, metaalelektro, het onderwijs of in het mkb? Ben je eigenaar, projectleider of werknemer en wil je weten hoe digitalisering jou kan helpen meer circulair, duurzaam en effectief te werken?

Kom dan naar C the Future op vrijdag 6 oktober, de dag voor het bedrijfsleven. Met debatten, lezingen, workshops, de innovatiedokter, innovation dynamics en sprekers zoals filosoof Martijn Aslander is dit hét event waar je met je collega’s bij wilt zijn.

Datum: 6 oktober 2023
Locatie: Oudeweg 91-95 Haarlem
Tickets: klik hier

Heb je een innovatief product/demo dat goed bij dit event past? Meld je dan bij Brigitte Kool, spinner van Cirkelstad Haarlem Kennemerland, via .

< C the Future voor kinderen, jongeren en gezinnen | Versnellingslab Circulair Bouwen: werksessie 4 (excursie/praktijkbezoek) >