Circulaire economie en klimaat bij Rijkswaterstaat

7 en 9 februari 2023

‘Het werk dat we doen, doen we duurzaam,’ aldus Michèle Blom, DG van Rijkswaterstaat. Maar hoe doen we dat dan? In de Week van de Circulaire Economie & Klimaat nemen we je mee in de praktijk van Klimaatneutrale en Circulaire Infraprojecten.

Het afgelopen jaar is er hard gewerkt om de transitie naar klimaatneutraal en circulair werken in de GWW verder te concretiseren en de route naar 2030 te schetsen. En dat het niet alleen bij plannen blijft, blijkt in de praktijk. Hoe geven we nu al concreet invulling aan circulair werken in GWW-projecten en wat kunnen we hiervan leren?

Ervaar hoe Rijkswaterstaat met verschillende tools en instrumenten circulariteit en klimaat meeneemt in ontwerp, inkoop, realisatie, beheer, onderhoud en monitoring. En laat je inspireren door de mooie resultaten die dat in de praktijk oplevert. En er is ruime gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en ideeën uit te wisselen.

Kun je op 7 februari niet aanwezig zijn? Op donderdag 9 februari bieden we een aanvullend online programma met interactieve sessies over circulaire economie en klimaat. Dit kun je ook bekijken op rwsweekcek.nl.

We verwelkomen je graag op 7 of 9 februari!

< Kick-off Programma Living Lab Regio Foodvalley 2023-2026 | Netwerk- en kennisevent Circulaire Economie >