Cirkelstad Haarlem Kennemerland – circulair paviljoen voor ontmoeting

Om gevluchte Oekraïners in Haarlem voor langere tijd goede huisvesting te garanderen heeft Gemeente Haarlem samen met partners duurzame woonmodules ontworpen die voor een bepaalde termijn geplaatst zijn aan de rand van Oostpoort, een nog nieuw te ontwikkelen woon/werkgebied. Deze woonmodules zijn in een u-vorm geplaatst rond een gezamenlijk binnen terrein. De units zijn geschikt voor 2 personen plus kind. Prefab gebouwd met wanden van HSB en voorzien van badkamer, keuken, slaapkamer en woonkamer.

Op het binnenterrein is naast een speelvoorziening ook een circulair paviljoen gebouwd voor ontmoeting en gezamenlijke activiteiten. Een bijzonder pand, deels opgebouwd uit elementen van andere lokale panden zoals de vloer van een te slopen sporthal en HSB wanden.

Eind juni wordt het pand in gebruik genomen. Net voor die tijd mogen wij een kijkje nemen.

Tijdens deze communitybijeenkomst van Cirkelstad vertellen de architect, aannemer en gemeentelijke opdrachtgever over het project, de hobbels die ze tegenkwamen bij het realiseren van het circulaire paviljoen en de geleerde lessen die ze anderen graag meegeven.

Datum/tijd: Don 20 juni van 15:00-17:00 met netwerkborrel
Locatie: Houtbaar, Woudplein 2, Haarlem (direct naast station Haarlem-Spaarnwoude)
Opdrachtgever: Gemeente Haarlem
Architect: Vlot Architecten
Aannemer en bouwer: HDO-groep BV en Verbouwexpert

Aanmelden
Aanmelden voor deze communitybijeenkomst doe je hier.

< C the Future bedrijvendag | Biobased optoppen. Hoe dan? >