Collegetour 2: TranCiBo

De transitie naar een circulaire bouwsector vereist een andere manier van (keten)samenwerking in projecten en in de organisatie. Waar zitten de knelpunten en en waar de versnellers?

Tijdens de online collegetour op dinsdag 12 april horen we meer over onderzoeksprogramma TranCiBo, een zoektocht naar de beste werk-, bedrijfs- en samenwerkingsvormen voor de circulaire bouwsector. Manon Eikelenboom en Elonie Kooter (onderzoekers Organisatiewetenschappen, Vrije Universiteit Amsterdam) nemen je mee in het onderzoeksprogramma.

Hoe zorgen we ervoor dat de circulaire economie breed gedragen wordt en we ‘t ook makkelijk maken voor onze collega’s? Mark Boschman, architect-partner van RoosRos Architecten, deelt zijn ervaringen.

Carla Groot-Djakou, impact- en transitiemaker van Groot Perspectief & Impact, begeleidde onder meer gemeenten en woningcorporaties in de circulaire bouweconomie. Hoe neemt zij collega’s van diverse afdelingen en vanuit uiteenlopende rollen mee? Dat doet ze onder andere door Sustainability Games in te zetten. Tijdens deze collegetour lassen we ‘gametijd’ in, zodat je een van de games zelf kunt spelen.

Meer informatie over deze collegetour en hoe je je ervoor aanmeldt, lees je op:

Collegetour 2: TranCiBo

< De ins & outs van circulair inkopen & aanbesteden | Projecten in Drechtsteden >