Het Nieuwe Normaal, de Zuid-Hollandse standaard

Afgelopen 7 december was de landelijke lancering van Het Nieuwe Normaal 1.0 – een eenduidige taal met haalbare én ambitieuze circulaire prestaties voor de bouwsector – waar diverse partijen het manifest Het Nieuwe Normaal hebben ondertekend. In Zuid-Holland doen we dit graag nog eens dunnetjes over op vrijdagmiddag 15 maart – tijdens de Week van de Circulaire Economie – om ook in deze provincie Het Nieuwe Normaal tot de standaard te maken.

De toewijding aan het uitvoeren en borgen van Het Nieuwe Normaal tonen we deze middag door het ondertekenen van het manifest door diverse Zuid-Hollandse opdrachtgevers en opdrachtnemers. Met als doel om de circulaire bouweconomie te versnellen. Meindert Stolk, gedeputeerde Economie en innovatie provincie Zuid-Holland, sluit aan bij dit feestelijke moment. We zijn hiervoor te gast bij Nice Developers in Rotterdam en bezoeken de naastgelegen bouwplaats van het project SAWA.

Wat staat er op het programma?
• Rondetafel gesprek
Met aanwezigen gaan we in gesprek wat er voor nodig is om de circulaire bouweconomie te versnellen in Zuid-Holland.
• Ondertekening manifest en fotomoment
• Presentatie en rondleiding SAWA
Nice Developers neemt je mee in het verhaal van SAWA. Het eerste volledig circulaire woongebouw van hout, dat maar liefst 50 meter hoog is.
• Borrel

Ben je ook gevestigd in Zuid-Holland als opdrachtgever of opdrachtnemer en voornemens het manifest Het Nieuwe Normaal te ondertekenen? Welkom om dan ook aan te sluiten! Meld je dan bij Thirza Monster via en ontvang nadere informatie.

Thirza Monster

Spinner Cirkelstad Drechtsteden, Cirkelstad Den Haag,
Cirkelstad Groene Hart, Cirkelstad Rotterdam, Cirkelstad Regio 071, Cirkelstad Overheden


06 2844 6512

< Cirkelstad Overheden: Aanbesteden met Het Nieuwe Normaal | Cirkelstad Breda Infosessie | Aan de slag met Circulair en Biobased bouwen >