Jaarevenement C-creators: Changing the Game

Tijdens het jaarlijkse event van C-creators doen we het altijd nét een beetje anders dan anders. Een mooie dag voor verdieping, verwondering, en natuurlijk verbinding. Voor partners, vrienden en geïnteresseerden: iedereen is welkom. Het thema? Changing the Game.

Aanmelden? Klik hier!

Inspireren, verbinden en een handelingsperspectief. Dat is de impact die we met ons jaarevent willen maken. Het event van 2021 was  gericht op inspiratie, waar ons jubileumevenement van 2022 in het teken stond van verbinding. Dit jaar, met theorie over circulaire bouwinnovaties en transitiedenken in overvloed, is het hoog tijd deze kennis om te zetten in actie.

Van kennis naar actie
Dit jaar willen we de juiste stappen zetten om tot een andere uitkomst te komen. Dat is ook gelijk het hoofdvraag van het evenement: hoe moeten we anders ‘doen’ om tot een duurzame, leefbare en circulaire uitkomst te komen? Die omschakeling is namelijk hard nodig.

De transitie naar een circulair gebouwde omgeving staat nog in de kinderschoenen terwijl onze tijd langzaam opraakt, de exponentiële opwarming van de aarde, Earth Overshoot Day valt ieder jaar eerder. Het is tijd voor actie. Het is tijd voor een radicale verandering richting een duurzame samenleving. 

Het is tijd om het écht anders te gaan doen.

Changing the Game: anders denken en doen
Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Daarom draait 2023 om anders denken en doen. Andere, nieuwe structuren, culturen en werkwijzen in een traditionele sector. Alleen zo kunnen we de transitie naar een circulair gebouwde omgeving met grote stappen vooruitbrengen en systeemverandering mogelijk maken. 

Dat is ons doel: changing the game.

Het programma
Je kan rekenen op verbinding, serious games over transities en circulariteit en deepdives op verschillende thema’s, waaronder:

  • Het Nieuwe Normaal
  • Houtbouw
  • Circulaire gebiedsontwikkeling
  • Woningcorporaties

Op deze pagina vind je het volledige programma en alle updates.

Voor wie is dit event interessant?
Ontwikkelaars, woningcorporaties, architecten, ontwerpers, gemeentes, demonteurs, oogsters en slopers, adviseurs, investeerders.

Praktische informatie en aanmelden

Datum: donderdag 16 november
Tijd: 13.30-18.00 uur (met aansluitende borrel)
Locatie: A Lab, Overhoeksplein 2 in Amsterdam

Meld je nu aan via deze link!

< Conferentie Circulair Bouwen aan Morgen | Online Lecture Healthy Buildings (Engels) >